ahojte,
dost to suri... obkladame kuchynu( dlazba, + mozaika na stenu) a obkladac nam povedal, ze ci necheme dat mozaiku az ked bude kuchyna, ze on to pekne podla toho urobi .. no mne sa to nezda.... dneska ide sparovat zem, a ja neviem, co mu mam povedat.. podla mna je to blbost dat najprv kuchynu a potom az mozaiku.... neviem si to predstavit, ako to moze potom pekne ukoncit hore aj dole.... ake mate skusenosti??? ja som sa mozaiku az potom kuchynu montovat....
dopadlo to dobre:)) dokonca aj sa dalo z tej mozaiky "sekat" kliestami na na mensie kusky, napr.okolo tej parapety...
som spokojna.. uz len pockat na konecny efekt z linkou..
jedine, co ma trochu mrzi je, ze mozaika je kraasna, ale natolko vyrazna, ze tym ze ju mame v prakticky prepojenom priestore, uz nemozem dat tu krasnu orechovu podlahu, lebo by sa to spolu bilo... musim vybrat taky jemny, nestrukturiovany vzor podlahy do spolocenskej casti. hodim o chvilu foto.. ale odchadzala som , ked nebolo este vysparovane, a sparvku mam odfotenu len cez mobil,, a to nie je ono...
stav pred vysparovanim... pohrali sme sa aj s detailmi okolo zastrciek.ak ked to bude skryte za krytom...ale majster sa posnazil ;-)
uz len zacistit okolie na bielo..