Odpoveď na príspevok od morgan33:
Caute, ozivujem diskusiu. Digestor som nikdy nepo… @morgan33 nemame ale zato mame rekuperacku. A rocne minieme asi tak 5l oleja. Takze digestor vobec nepotrebujeme.Odpoveď na príspevok od morgan33:
Caute, ozivujem diskusiu. Digestor som nikdy nepo… @morgan33 ako ste sa rozhodli? Ja ta ista situacia rekupecia, nechcem digestor, uvazovala som nad indukcnou varnou doskou s odsavanim, ale nie som si ista , ci je to dobry napad cistit to ked nieco prekypi.Odpoveď na príspevok od oli18:
Masnota nie je z bezneho varenia, ved sa vari vac… @oli18 Tu sa človek dozvie kok*tiny, len čo je pravda.🙏 Toľkej "múdrosti" si pochytila z TikTok-u?Odpoveď na príspevok od roxana280:
@morgan33 ako ste sa rozhodli? Ja ta ista situac… @roxana280 Indukčná doska bez dier s odsávaním? To je aká? A to si naozaj myslíš, že odsávanie z dola - teda z varnej plochy môže niečo odsať? Podľa mňa je to viac marketingový trik, než funkčné riešenie. "Vynález" inžinierov, ktorí v živote nevarili a jedlo si iba prihrievajú z polotovárov.Odpoveď na príspevok od petersd:
@roxana280 Indukčná doska bez dier s odsávaním? … @petersd treba to vidiet a vyskusat, checla som len vediet ci to niekto ma, ci ma skusenosti, je pravdepodobne, ze ziaden digestor nedam, spolahnem sa na ekuperaciu a vetracku mam tam velke velke oknaOdpoveď na príspevok od roxana280:
@petersd treba to vidiet a vyskusat, checla som l… @roxana280 nemáme digestor, ale odťah rekuperacie v kuchyni je presne nad varnou doskou na strope. Pohoda.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@roxana280 nemáme digestor, ale odťah rekuperacie… @megdesign Nebojíš sa, že ti mastnota zašpiní potrubie? Ja keď vidím, aký lepkavý a mastný je dlhšie neumytý digestor, to by som do rekuperácie nepúšťal. Buď nech sa najprv mastnota prefiltruje cez recirkulačný, alebo odťah von.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@megdesign Nebojíš sa, že ti mastnota zašpiní pot… @ralf364 nie nebojím. Na vstupe do toho potrubia mám filter. Pravidelne mením.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@megdesign Nebojíš sa, že ti mastnota zašpiní pot… @ralf364 Krabica, alebo valec (s väčšou plochou filtra).Odpoveď na príspevok od ralf364:
@megdesign Nebojíš sa, že ti mastnota zašpiní pot… @ralf364 Varíte na plyne predpokladám