Odpoveď na príspevok od jakobko:
rozhodne sa nepovazujem za dizajnera ani nic podo… @jakobko biela to urcite nie skor drevo v porovnani s bezovou, hnedou...Odpoveď na príspevok od toky1:
Ja by som bral to, čo sa mi viac páči. Nie to čo … @toky1 ano obe sa mi velmi pacia neviem sa rozhodnut tak by som chcela nazor profesionala :)Odpoveď na príspevok od tkdom:
Dobry den, je tu nejaky designer? Chcela by som v… @tkdom predpokladam ze bude otvorena kuchyna. Na drevo si treba dat pozor. Aby ti potom dom ladil ako celok. Aka bude podlaha? Ake budu dvere? Aky bude nabytok v obyvacke? Chces ten isty drevodekor presunut aj do obyvacky? Budes vediet k linke dopasovat ine drevo? Chces mat dom "jednoliaty" alebo chces mat vyrazne prvky, kontrastne prvky....? Pozri si navrhy napr. Silvia Brna na instagrame to budes mat pekne pokope. Pouziva svetle drevo a vsade ho opakuje. Mne to uz pride fadne a vela toho dreva. Aby si zistila ci materialy budu k sebe pasovat tak som tobi moodboard. Aby sa nestalo ze ku podlahe alebo k dveram nevies dopasovat dalsi drevodekor. Ked si urcis v ako style bude dom zariadeny, tak potom budes vediet ci ist do dreva alebo farby alebo ich kombinacie.Odpoveď na príspevok od wivik:
@tkdom predpokladam ze bude otvorena kuchyna. Na … @wivik kuchyna je samostatna izba je z nej prechod do obyvacky a na chodbu v obyvacke mam vyhliadnute svetle drevo na TV stolik a kniznicu chodbu zvazujem ci drevo svetle alebo tmave alebo taky kasmir v dolnej kupelni mam svetle drevo kombinacia s ciernou co sa tyka nabytku, kup. doplnky cierne podlaha imitacia dreva steny svetly mramor. Dvere a oblozky chcem biele podlaha svetla (rybia kost) zvysne izby su na poschodi a to som nemala v plane ladit az tak ale necham si rada poraditOdpoveď na príspevok od dasena82:
vyber si co sa paci tebe :) @dasena82 obe mi pacia rovnakoOdpoveď na príspevok od tkdom:
@wivik kuchyna je samostatna izba je z nej precho… @tkdom Keď to nakombinujes ako chceš, stále to bude "in" lebo to bude v INteriéri😉Odpoveď na príspevok od tkdom:
Dobry den, je tu nejaky designer? Chcela by som v… @tkdom mne sa viac páči fotografia č. 2Odpoveď na príspevok od tkdom:
Dobry den, je tu nejaky designer? Chcela by som v… @tkdom Viac IN je ta prvá svetlá fotografia, no praktickejšia a viac využiteľná je tá druhá.Odpoveď na príspevok od tkdom:
Dobry den, je tu nejaky designer? Chcela by som v… @tkdom a keď druhý designer povie pi piatich rokoch, že toto už nieje IN ale je IN dačo druhé? Tupí ľudia toto....Odpoveď na príspevok od tkdom:
Dobry den, je tu nejaky designer? Chcela by som v… @tkdom více in ted a asi i za pár let bude č.1, ale je to dřevo a kámen (nebo umělý, keramika), takže cenově hodně vysoko... takže než tohle v laminu, tak lepší něco jako č. 2, unibarva v laminu a nějaká světlejší deska... toť jen můj názor samozřejmě, berte, co se líbí Vám😉Odpoveď na príspevok od megdesign:
@tkdom a keď druhý designer povie pi piatich roko… @megdesign Sam ste tupy, nie nebudem menit po 5 rokoch ale ked sa mi paci viac stylov rovnako tak chcem nieco co ma perspektivu do buducna, vseobecne sa vzdy ludom viac paci to co je "in" .....Odpoveď na príspevok od tkdom:
@megdesign Sam ste tupy, nie nebudem menit po 5 r… @tkdom Áno, to je pravda. Ale bývať tam budeš ty, ty to budeš mať každý deň na očiach. Čiže je úplne jedno, ktorú by som si vybral ja, alebo tuto niekto z komentárov nado mnou. A toto, že či je in teraz, čo bude in potom. No môžem sa na to vykašľať. Tak vyberaj taký štýl, ktorý by bol in 5, 10 ale aj 20 rokov dozadu. Rovnako to bude fungovať aj opačným smerom.Odpoveď na príspevok od tkdom:
Dobry den, je tu nejaky designer? Chcela by som v… @tkdom Ja mam sama vzdy problem vybrat dekor. Ale pozrela som si fotky na Pintereste a sla som podla toho co sa mi najviac pacilo. Vseobecne ale plati, ze bleda farba je nadcasova a posobi utulnejsie. A plati to jak o linke, tak o podlahe alebo dverach... Prajem ti stastnu volbu.Odpoveď na príspevok od mucha999:
@tkdom Ja mam sama vzdy problem vybrat dekor. Ale… @mucha999 suhlasim, bledsie farby ukazu fakt lepsie. akoze pekne su aj tie tmave kuchyne, nehovorim, ze nie. len mi to pride take vsetko temne a smutne. osobne by som sa v takej kuchyni necitila ani dobre.Odpoveď na príspevok od tkdom:
@megdesign Sam ste tupy, nie nebudem menit po 5 r… @tkdom ak nevieš, štýly čo sú in, sa menia každým rokom. Niekedy sa vracia do módy, čo bolo módou X rokov dozadu. Takže ak je niečo IN teraz, nemusí byť o dva roky....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@tkdom ak nevieš, štýly čo sú in, sa menia každým… @megdesign existuje aj take nieco ako nadcasove pozrite si frasiera jeho byt vyzeral dobre v 1992 aj o 15 rokov neskor ked som to pozerala a aj teraz ked si to pozriem stale vyzera dobre okrem TV nasi kupili v 2013 super modernu TV zostavu a teraz by som ju nedala do obyvacky ani ked mi zaplatia take ano viem ze design sa meni rok za rokom ale su proste veci ktore stale vyzeraju dobre :)Odpoveď na príspevok od frantos:
ja by som siel do dreva :) podla mna tym sa nic n… @frantos dakujem tiez sa po dlhom uvazovani asi mierne priklanam k drevu :)Odpoveď na príspevok od pochabel:
Ja osobne by som volil jednoznačne kuchyňu čo naj… @pochabel Rozprávaš o praktickosti a chceš dať kamennú prac. dosku? Tie dve veci vôbec neidú ku sebe.Odpoveď na príspevok od tkdom:
Dobry den, je tu nejaky designer? Chcela by som v… @tkdom moja béžová a milujem ju, vždy som chcela bezovu kuchynu ešte keď to nebolo "in" a príde mi že tak skoro neomrzí. Inak je to podľa môjho navrhuOdpoveď na príspevok od cile:
@tkdom moja béžová a milujem ju, vždy som chcela … @cile nadherna kuchyna 😊