Čierny drez

Ahojte, potreboval by som poradiť s čiernym drezom do kuchyne. Návrhárka mi ho dala do kuchyne a chcel by som vedieť ake máte skúsenosti hlavne mi ide o o škrabance či sú viditeľne a ako ľahko sa to dá poškrabať.
Odpovedať
Ahoj, mame 3. rok cierny drez a vyzera ako novy. Skrabance neviem od coho by tam mohli byt, ak nieco nechcem poskrabat tak si davam trosku pozor.
Odpovedať
Ahoj, za mňa sa nemáš čo báť. Ak budeš mať Blanko a pod. značky, ktoré majú dobrú kvalitu granitu, nebudeš mať žiadne škrabance a pod. poškodenia. Tieto značky nemajú nerez, ktorý je nafarbený na čierno. V tomto prípade sa nemusíš báť, len smelo do toho.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lukas852:

Ahojte, potreboval by som poradiť s čiernym drezo…
@lukas852 mam cierny drez, ked je cisty tak je pekny. Bezna spina z umyvania riadov je na tom vidiet menej ako na svetlom dreze. Co ale vyzera na dreze otrasne, je vodny kamen bielej farby. Pravdou je ze mame velmi tvrdu vodu a drez je v kuse biely flakaty hlavne v casti na odkvapkavanie riadov a okolo baterie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bodzi13:

Ahoj, za mňa sa nemáš čo báť. Ak budeš mať Blanko…
@bodzi13 Áno práve taký chcem presne tento https://www.e-spotrebice.sk/13360-bla... bol som obi a tam som videl rôzne ale väčšina z nych bola poškrabaná. @dwh áno to máme aj mi a terza pri prerábke idem inśtaloval do domu zmäkčovačku vody aby som ochraníl nové zariadenia.
Odpovedať
neviem, preco sa vsetci boja ciernych drezov, baterii a podobne. jednak to musi predsa nieco vydrzat, stara sa o to rovnako ako o hocijaky iny drez a neposlednom rade mas na to zaruku prinajhorsom.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od lukas852:

Ahojte, potreboval by som poradiť s čiernym drezo…
@lukas852 mám 20rokov čierny drez a žiadne škrabance tam nie sú. Len muž mi tam raz niečo nalial a je tam fľak. Ale keďže ideme konečne po 20rokoch robiť novú kuchyňu. Naša kuchyňa je veľká a svetla- rozhodla som sa ísť do tmavých farieb. A už mi včera došiel nový drez- a je komplet čierny. Je nádherný a aj všetky vypínače a vodovodná batéria budú čierne. Už nič svetle nechcem. Do teraz som mala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?