Biela varná doska

Ahojte, chcela by som biele spotrebiče do kuchyne, je to dobrý nápad? Hlavne ma zaujíma biela varná doska, nezanesie sa časom? Ďakujem za Vaše odpovede.
Odpovedať
Máme piaty rok bielu varnú dosku. Je stále rovnako biela a inú by sme nechceli. Určite odporúčam.
Odpovedať
Keď ju nikto nebude priebežne umývať, tak sa zanesie akákoľvek. V opačnom prípade to je bez problémov...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od didaa:

Ahojte, chcela by som biele spotrebiče do kuchyne…
@didaa dobre sa čístí a nevidno na nej škrabance ako na tmavej
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od raphael42:

Máme piaty rok bielu varnú dosku. Je stále rovnak…
@raphael42 a nevidieť ""ohorené hruhy" časom z varenia?
Odpovedať

@raphael42 a nevidieť ""ohorené hruhy" časom z v…
@didaa po každom varení ju umyjeme. Okrem mikro škrabancov, ktorým sa nedá vyhnúť, vyzerá stále ako nová. Vďaka bielej farbe ich ale nie je vidno.
Odpovedať

@didaa po každom varení ju umyjeme. Okrem mikro š…
@raphael42 5x denne umývate varnú dosku?
Odpovedať
zaklad je umyt ju po vychladnuti vlhkou handrou po kazdom vareni. A potom je jedno aku vyberies farbu pretoze sa ti nezapecu tie kruhy z vykypenej vody do nej
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@zicher ak treba, tak aj 5x. Je to otázka pár sekúnd. Stačí pretrieť vodou so saponátom. A potom dosucha utierkou.
Odpovedať

@zicher ak treba, tak aj 5x. Je to otázka pár sek…
@raphael42 obdivuhodné
Odpovedať

@raphael42 obdivuhodné
@zicher tiež keď žene niečo vykypí, tak to utrie. A ani nemusí vykypieť lebo aj voda prskne keď vrie, olej prskne,.... Neviem, čo je na tom obdivuhodné....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@zicher tiež keď žene niečo vykypí, tak to utrie.…
@megdesign ano, ked niečo vykypí, to je pochopiteľné.. Ale nie utierať po každom varení. Nepamatám si, kedy mi naposledy niečo vykypelo.. Mám plynovú dosku. Neviem si predstaviť, že po každom použití horáku budem odkladať rošty a umývať dosku okolo horákov... Ale je iné, umývať keramiku, alebo indukciu a iné plyňák..
Odpovedať

@megdesign ano, ked niečo vykypí, to je pochopite…
@zicher indukčná varná doska je hladký sklenený povrch. To je naozaj jednoduchá údržba.
Odpovedať
Článok sa načítava...
biela je super, a ano po kazdom vareni pretriem, ked som mala plyn, tiez som po kazdom vareni sporak utrela, hoc to bola robota...
Odpovedať
V byte sme mali indukciu bielu... v dome tiez biela a ak by som znova kupoval urcite len bielu. Este poradim... ak je moznost urcite ovladanie zvlast ku kazdej zone... nie si to prepinat.
Odpovedať
Profilova fotka

@zicher noze mam prezrad co varite u Vas 5x denne
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wyrky:

@zicher noze mam prezrad co varite u Vas 5x denne
@wyrky varná doska je na varenie.. Je nepodstatné, čo a koľko krát. Máš partnerku/manželku? Tiež sa ťa nepýtam koľko krát a akým spôsobom máte denne oné... Ak vôbec.... A či nám prezradíš, či sa po každom "oné" idete poumývať, je u len na tebe..
Odpovedať

Ahojte, chcela by som biele spotrebiče do kuchyne…
@didaa Synov byt, zariadovala som ho cez internet cez koronu, takze som si nevsimla, ze kazda znacka ma iny odtien bielej. Ale inak som s vysledkom spokojna, velmi dobre sa udrziava biely drez aj biela sklokeramicka doska.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od roxana280:

@didaa Synov byt, zariadovala som ho cez internet…
@roxana280 vyzerá to veľmi pekne :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:

@roxana280 vyzerá to veľmi pekne :-)
@denisa_hajdukova velmi prakticky zariadeny byt:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?