Aby vydrzala co? rezanie,buchanie, Potom zulu. Tie su v Pompechaj dodnes a drzia. Moju ciernu zulu treba prebehnut okenou aby sa pekne leskla, ale kedze na linke mam jeden kvetinac a cajnik nic ine je to razdva.
zulova doska sice znesie vela ale moze mat aj rozne mikropraskliny, ale tie je vidiet hlavne na bledych farbach ked sa tam dostane spina,ak chces naozaj odolny material tak umely kamen ale tvrdy nie nejaky polyston alebo korian to je podla mna spolovice plast, ja mam najlepsie skusenosti s kamenom Zodiaq, sekal som do toho nozom a ani skrabanec, je o trochu drahsi ako polyston ale nildy ho nebudes musiet davat znovu prelestit alebo upravit, takze v konecnom dosledku je to mozno aj lacnejsie
vsetko ako zula,kamen je az prilis drahe...najlepsie vybrat taku dosku,na ktorej pripadne skrabance splivaju..skrabance sa po case robia na vsetkom,na kameni zasa flaky...nam robili kuchynu v stolarstve chmura,doska je od eggru,je tomu uz vyse roka a vsetko je v pohode...skus ich kontaktovat...