Prajem pekny den. Kupili sme s drahym konecne nas vysnivaný byt. Zariadujeme to podla seba, ale co sa tyka kuchyne mam dilemu. Potrebujem radu, pomoc, abo niekoho kto sa v tom aspon troska vyzna. Mame v celom byte polozene parkety(ceresna), kuchynu som chcela vzdy bordovu, aj mi to v kuch.studiu navrhli, vyzera to pekne, ale zda sa mi to fadne....take skor tmave aj ked mam v kuchyni dve velke okna....viem, ze drevo tam dat nechcem a svetlejsich farieb sa troska bojim...mam aj navrh kuchyne, aby sa to dalo lepsie predstavit ale prilohy sa sem dat nedaju...vie mi niekto poradit, pomoct? Budem vdacna..podotykam, ze kuchynu som chcela s vysokym leskom, lenze je to nad moje financne schopnosti, tak sme ju dali matnu a ta sa nam zda v tej farbe bordo troska out....dakujem za vsetky pomocne komentare....
no to by fakt chcelo fotky-teda aspon tie navrhy. ja by som dala mozno svetly sokel a svetlu pr.dosku a obkladovy panel vzadu. a vrch by som mozno tiez odlahcila nejakymi presklenymi skrinkami. a fotky si mozes dat do fotoalbumu, ktory si tu mozes vytvorit. ;-)
Dakujem za radu, dala som fotky 4 navrhov do albumu, my sme sa rozhodli pre A, je to cenovo najvyhodnejsie....ale ked viete poradit, ci vylepsit ja budem len rada :-)
Dakujem
neviete cislo tej bordovej co ste si vybrali? lebo ja som royhodne za nieco velmi svetle, bielene drevo, strkovo bielo seda a take, ale musi to ladit so zvyskom
stolicky a stolik, s tym sa netreba trapit, tie su zatial kupene len aby boli (za par € z kiky) to sa potom ked tak dokupia vhodnejsie. Typ kuchyne je camelot ak myslis to.