Ahojte, hľadám inšpiráciu ako si zariadiť kuchyňu s dvoma oknami. Nie je moc veľká a ešte do toho dve okná tak si vôbec neviem predstaviť ako to tam všetko nakombinujeme.Budem rada ak mi niekto hodí komentár resp.ak máte niekto fotky už hotovej kuchynky, rada si pozriem.
@pariska512 Ahojky, my máme sice okno jen jedno, ale zato na protější straně dvoje dvere (z chodby a do komory). Rozměry kuchyně jsou 2,8 x 3,2m. A plánujeme to takto:
@ykram v akom programe si robila vizualizáciu? My budeme mať rozmery kuchyne 3,40x2,20mtr. Ešte nemám vytvorený žiaden album ale bude to vyzerať takto nejak: http://www.archon.sk/projekt_domu/ANT...
@pariska512 Je to dělané v Kitchen Draw a jsou v něm aplikace i na koupelny. Je volně stažitelný z webu a prvních 30h je zdarma, což naprosto stačí na několik kuchyní a koupelen. A hlavně, dělalo se mi s ním lépe než s Alnem.
@pariska512 Budete mít hezký domeček:-) A je super, že jste našli něco, co Vám vyhovuje! My jsem si náš nakonec navrhli sami (a pak dali překreslit), abychom nemuseli dělat změny typizovaných projektů.
@pariska512 Bohužel začíname teprve príští měsíc, protože se nám kvůli vrtu na tepelné čerpadlo zdrželo "papírování" s úřady. No, alespoň máme lépe promyšlenou kuchyni a koupelny kvůli vodě a elektrice:-) Celkové rozměry domečku jsou 13,4 x 11,2m i s garáží a technickou, ale obytná část má jen 9,4 x 11,2m. Chtěli jsme plnohodnotné patro a využitý prostor nad garáží a technickou. Tak hodně štěstí s vyrizováním a zařizováním!
@pariska512 Ahoooj. Chcela by som sa opýtať, ako si to nakoniec vyriešila, lebo ja teraz riešim rovnaký problém a nejaká inšpirácia ako to vyriešiť s tými dvoma oknami by bola super. Diky
Ahojte, tiez budeme mat kuchynu s dvoma oknami, len si stale nie som ista dispoziciou. Ta stena s posuvnymi dverami by mohla ist prec ale najradsej by som nechala aspon vyssi murik. Stol bude takto roztiahnuty len prilezitostne. A stol by isiel skor pod okna, aby sa vyuzila volna stena na horne skrinky. Co myslite?
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/d...