Modra 1470
cervena 2400
rozmyslala som kuch. linku este tam kde je komin a nadvezoval by s toho barovy pult. hm?
alebo druha alternativa ze by sa spajza zburala a premiestnila do druheho rohu.... ?
@veronnikaaa
linka sa da spravit :
A; ako som nakreslil s tym ze z modrej ciary by siel uzsi pult , ktory by predeloval priestor napr od jedalenskeho stolu , a dodal by som este linku od spajze na tu druhu stranu , kde by mohli ist nejake spotrebice na linku ako mixer a pod.
B: zburat spajzu a postavit linku tvaru L , bola by najvacsia a najpraktickejsia kuchyna , plus ostrovcek ak by bol nedostatok pracovneho miesta a tu spajzu nahradit vysokou skrinou v linke alebo vyriesit na inom mieste
@veronnikaaa
tazko je to takto planovat , kedze tam chyba viacero rozmerov ,
posielam par podorysov
ak potrebujete poradit staci sa ozvat :) snad pomohlo ;-)
intero super napady. ale spajzu by som chcela nechat v kuchyni. a baroby pult na tu stenu kde je komin. A ako rozmiestnit drez, sporak, varnu dosku,....
@veronnikaaa
ten obrazok je velmi maly, neviem z neho nic vycitat
pri tej spajzi , sa treba aj zamysliet ci na tu stranu nepecie slnko ked sa premiestni do druheho rohu
co sa tyka rozlozenia kuchyne sporak , chladnicka a drez by nemal byt odseba daleko , naprv ak su rozhadzane tak by nemala byt spolocna vzdialenost nad 5 metrov ak su v jednej linii tak by to bolo dobre mat do 3 metrov
pri Tvorbe kuchyne treba brat do uvahy
-rozmery a tvary miestnosti
-potreby majitela
-mnozstvo ukladacieho priestoru
-velkosti rodiny (kedze potrebujete vacsi stol ak je vas viac )
-velkost pracovnej plochy (niektore kuchynky nemaju ani meter volnej pracovnej dosky na spracovanie jedal )
-rozmiestnenie bodov ako je privod vody odpad a podobne - pretoze nie vzdy sa to da presuvat kamkolvek
-rozlozenie spotrebicov, napr pod indukcnou doskou nemozte mat priborovy suplik , taktiez pod drezom je dasa povedat mrtve miesto atd
- a samozrejme cenu, ktoru je majitel ochotny zaplatit.
@intero
je tazko si tu preposielat spravy a riesit to obrazkami
najlepsie je osobny rozhovor priamo na mieste s majitelom kuchyne , kde sa mozme bavit o variantach , kedze je tam vela podmienok , ak date toto sem tak ..... , ale ak chcete toto tu tak .......
S pozdravom
Intero.sk