Teraz sme v štádiu že pôjdem objednávať kuchyňu ale ešte niesom rozhodnutá akú farbu.Velmi sa mi páči bledý orech s tmavým ale prac. dosku ktorú chcem tak by to bolo celé tmavé tak sa rozhodujem že korpusy dám orech a dvierka lesklá vanilka.Má s tým niekto skúsenosť ako sa to udržiava atď.
ja som raz našla obrázok kuchyne, biely vrchm hnedé spodné skrinky, lakovaná, krásna...neviem ho znovu nájsť, ak by ste daco podobné videli, dajte vediet:))
ja mam kombinaciu hruska, vanilka - dolu je hruska aj vsetky korpusy su take a horne dvierka su z vanilky. Pracovna doska je cierna a pri nej som zavahala, lebo sa mi pacila jedna tmavozelena, ale som si myslela, ze je to prilis odvazna kombinacia a teraz lutujem, ze som si ju nedala. Ale aj s tou ciernou to vyzera dobre.
na nasom sucasnom bytecku mame linku vanilka kallvados, linku mame cca treti rok a uprimne dvierka kde su rucky tak su ocapkane a usmudlane, ale este ze je na svete kopa sikovnych cistiacih prostriedkov, jeden krat pretrem a usmudlanie je prec. Pracovnu dosku mame ako korpus klavados a je to super kontrast
mozem odfotit ak chcete
my mame novu chrumkavu čerstvu dnes robenu....čokoládový korpus a pracovnú dosku.no a dvierka biele.predpokladám, že hned bude zacapkaná ale taku som vždy chcela a podla mna je uplne krááááásna :-D uplne som skrmné :-N