ahoj :o) ja konkrétne ich nemám, ale moja švagriná ich má na spodu a je to úplne v pohode. ona má totižto len dve skrinky na vrchu také úzke, takže sa jej tam zmenili iba poháre.
Ale prečo? Dajú sa kúpiť na taniere také zakladače, volá sa to orga-lineod blumu, do toho si vložíš taniere a celé to chytáš akoby za úchytky a taniere sa ti nerozšmyknú ani v spodnej zásuvke.
já jsem měla v předchozí kuchyni talíře v horní skřínce a teď je mám ve vysokém stůlku a je to pro mně jednodušší, v pohodě na ně dosáhnu, mám je všechny pohromadě a nemusím se natahovat do skříněk, protože jsem občas měla problém na ty horní dosáhnout, dole mi to víc vyhovuje.
V starej linke som ich mala hore. Keď som linku menila pred 2 rokmi, dala som si dolu len samé výsuvy a hlboký spodný š. 80 je na 3 kompletné jedálenské súpravy. A keďže mám 9 ročnú dcéru, nemá žiadny problém zobrať si tanier.
nas sused ani horne skrinky neriesi, vraj chce mat dizajnovo cistu kuchynu, takze ma len spodne skrinky a nad nimi na take pozdlzne siroke asi 50cm vysoke okno...