Odpoveď na príspevok od dom20:
Ahojte potreboval by som poradit ohladom komina S… @dom20 nebude to iba problém sukničky okolo komína na streche? Zle vysilikonované strešné oplechovanie?Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:
Ako je komin zatepleny? @schiedel_maros_plsko p. Plsko my sme spolu komunikovali ohladom toho jedna sa o stavbu pri MT tvrdenou vatou sietka lepidlo.ale skusam aj tu ci sa nenajde niekto s podobnym problemom alebo skusenostami s tymOdpoveď na príspevok od zicher:
@dom20 nebude to iba problém sukničky okolo komín… @zicher ako som uz pisal boli to prerabat ziadal som o wakaflex dodnes nebol urobeny ale bol zabaleny pod betonovou doskou a nebol problem az po odokryti atd co je spominane vyssieOdpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:
Ako je komin zatepleny? @schiedel_maros_plsko s panom zo ZA som uz rozpraval.vymenil som tu vetraciu mriezku za styrodur a zacal kurit krbom obavam sa ale ze to bude tym vrchom.sledujem to ci sa objavuje viac vody na komine alebo nie.dazde ukazu viacOdpoveď na príspevok od wolodymyr:
Ta cast komina nad strechov je v sietke a klaebri… @wolodymyr je vo fasadnej omietke