Zatekanie komina

Ahojte potreboval by som poradit ohladom komina Schiedel Stabil ktory takto zatiekol.Stretol sa niekto uz s tym?jedna sa o novostavbu zacalo sa kurit tepelkom ( je to opakovane 2 zimu sa kuri uz tu byvame 3 tyzden ) firma ktora robila strechu bola opravovat oplechovanie a jej vyjadrenie je ze to neni plechovanim.nasledne som komin zabalil po betonovu kryciu dosku aby som zistil ci to je zatekanim cez plechovanie co sa ukazalo ze zjavne neni. V aprili sa komin rozbalil nasledne zasilikonoval hned ten prvy plech (kruh neviem odborny nazov) po ktorom nasledne ide konicke vyustenie. do cca novembra sa neukazalo nic aj pri dazdoch.potom ked sa pustilo kurenie sa ukazalo znova zatecenie.Dakujem za rady
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dom20:

Ahojte potreboval by som poradit ohladom komina S…
@dom20 nebude to iba problém sukničky okolo komína na streche? Zle vysilikonované strešné oplechovanie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ako je komin zatepleny?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:

Ako je komin zatepleny?
@schiedel_maros_plsko p. Plsko my sme spolu komunikovali ohladom toho jedna sa o stavbu pri MT tvrdenou vatou sietka lepidlo.ale skusam aj tu ci sa nenajde niekto s podobnym problemom alebo skusenostami s tym
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@dom20 nebude to iba problém sukničky okolo komín…
@zicher ako som uz pisal boli to prerabat ziadal som o wakaflex dodnes nebol urobeny ale bol zabaleny pod betonovou doskou a nebol problem az po odokryti atd co je spominane vyssie
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:

Ako je komin zatepleny?
@schiedel_maros_plsko s panom zo ZA som uz rozpraval.vymenil som tu vetraciu mriezku za styrodur a zacal kurit krbom obavam sa ale ze to bude tym vrchom.sledujem to ci sa objavuje viac vody na komine alebo nie.dazde ukazu viac
Odpovedať
Profilova fotka
Ta cast komina nad strechov je v sietke a klaebri alebo uz aj vo fasadnej omietke? Ak je len v klebri ten je nasiakavy a pusta sa po nom voda popod oplechovanie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Ta cast komina nad strechov je v sietke a klaebri…
@wolodymyr je vo fasadnej omietke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?