Odpoveď na príspevok od cabik:
Zdravim Moje skúsenosti su super ja som si kúpi… @cabik super vec ktorá sa doma zíde, ďakujemOdpoveď na príspevok od matko291:
@cabik super vec ktorá sa doma zíde, ďakujem @matko291 Ja môžem len odporučiť Sused to ma a dokupoval si aj náhradne vlasce a všetko mali skladom Len je strasne veľa podobných a napodobenín. A preto odporučam všedy kupovat ten original TURBO Premium čo je. Plus napriklad vykorne je tu kefu čo maju 125mm je vhodna do zvodov pekne zo spodu som si vyčistil všetky zvody na dome.Odpoveď na príspevok od cabik:
@matko291 Ja môžem len odporučiť Sused to ma a … @cabik čože vyčistiť ale treba revíziu od kominára, ináč od poisťovne nedostaneš nič, a platíš i susedom ak vyhoriaOdpoveď na príspevok od duzu:
@cabik čože vyčistiť ale treba revíziu od kominár… @duzu Revizia (sprava o kontrole a preskusani komina - Vyhl. 401/2007) je potrebna : - ak dojde k vymene spotrebica - zmene typu paliva - zacne sa pouzivat komin po viac ako 2-rocnej prestavke - ak sa spusta do prevadzky spalinova cesta do prevadzky Podla aktualneho znenia Vyhl. 401/2007 moze cistit a kontrolovat komin kazdy (zial), kto ma zodpovedajuce technicke vybavenie, teda stetku. Musi si o tom viest zaznam, teda "knihu cistenia". Poistovna, ak by k niecomu doslo tu taha za kratsi koniec. Odporucam dodrziavat lehoty, na tuhe paliva kazde 4 mesiace. Kto ma kotol ako centralny zdroj, venujte pozornost dymovodu a kominu raz mesacne.Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:
@duzu Revizia (sprava o kontrole a preskusani ko… @schiedel_maros_plsko krbove kachle a uni advanced tiež každé 4mesiace?Odpoveď na príspevok od matko291:
@schiedel_maros_plsko krbove kachle a uni advance… @matko291 Pri lehotach stanovenych legislativou nerozhoduje typ spotrebica ani typ komina. Vsetky sa zanasaju rovnako.Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:
@matko291 Pri lehotach stanovenych legislativou … @schiedel_maros_plsko ja tvrdím že sa zanášajú viac len vtedy ak sa nesprávne kúri, dusenie vzduchu , a spotrebič viac udí ako kúri,pri správnom kúrení dobrým spotrebičom s komína nevidieť dymOdpoveď na príspevok od duzu:
@schiedel_maros_plsko ja tvrdím že sa zanášajú vi… @duzu Ja som reagoval na chybne a zavadzajuce tvrdenie vo vasom prispevku: " ale treba revíziu od kominára, ináč od poisťovne nedostaneš nič " a pan sa pytal, ci niekto vyskusal rotacnu plastovu kefu...Odpoveď na príspevok od schiedel_maros_plsko:
@duzu Ja som reagoval na chybne a zavadzajuce tv… @schiedel_maros_plsko "kniha čistenia" zhorí spolu s domom ako sa preukážeš že si také niečo mal? u nás v obci som klasického kominára nevidel už veľmi dávno, niekedy sa mu muselo podpisovať čistenie a kontrolu