Odpoveď na príspevok od milan_dzuris:
Dobrý deň, dali sme pred 3 rokmi vyvložkovať komi… @milan_dzuris ci je znitovany uvidite pane aj sam cez revizny otvor pomocou zrkadielka. Ak nema bajonetove spajanie tak je urcite znitovany. Ak som spravne pochopil tak pred 3r Vam vyfrezovali a vyvlozkovali komin. Teraz Vam ho bol niekto cistit a povedal Vam, ze vlozky nie su znitovane a treba to cele prerobit? Frezovat sa uz nemusi, ak sa frezovalo a nebude sa menit priemer vloziek. Ale za 3r za vlozka v podstate ani neda znicit ak kurite tak ako sa má. Mozete priblizit problem? Rad poradim ked pochopím.Odpoveď na príspevok od kominarbb:
@milan_dzuris ci je znitovany uvidite pane aj sam… @kominarbb nie vložka bola robena pred 3 rokmi všetko ok bez problemu, a dneska prišiel kominar že nam klasický prečistí komin a že sa neda a musi vyfrezovať, a čistil to aj s takymi retazmi čo sa točia, ďakujem pekne za radu.Odpoveď na príspevok od kominarbb:
Citam to este raz. Cize mate zadechtovanu vlozku … @kominarbb môžem poslať niekde tie papiere do sukromnej spravy napr email nechcem to tu dávať, ďakujem.Odpoveď na príspevok od milan_dzuris:
@kominarbb nie vložka bola robena pred 3 rokmi vš… @milan_dzuris akoze retiazkami sa to nerobieva, su na to nerezové alebo plastové lanká, s vysokou pravdepodobnostou prave s retiazkami odnitoval vlozky, nakolko z vnutornej strany trcia nity do spalinovej cesty a silnou rotaciou retiazky (uzatvorene očko) sa daju samozrejme odseknut...Odpoveď na príspevok od kominarbb:
@milan_dzuris akoze retiazkami sa to nerobieva, s… @kominarbb aj čo som rozpraval s inými to iste mi povedali aj v recenzii toto iste majú napísané firma je KOMTECHOdpoveď na príspevok od kominarbb:
Tú firmu poznám cez mojich dlhorocnych zakaznikov… @kominarbb viete mi dať na nich dajaky kontakt budem to riešiť vo veľkom lebo tieto finty čo skúšal za par minut ...Odpoveď na príspevok od roman_x:
Ak to bola nerezová vložka, tak tá sa čistí plast… @roman_x môže sa aj nerezovouOdpoveď na príspevok od kominarbb:
@roman_x môže sa aj nerezovou @kominarbb taže takymto štýlom sa nema ani náhodou čistiť ano?Odpoveď na príspevok od milan_dzuris:
@kominarbb taže takymto štýlom sa nema ani náhodo… @milan_dzuris kvalifikovaný kominar vie čo a ako. Nerez mozete fiber vlaknom, nylonom, plastom, nerezou. Cize ak retiazky boli nerezove nebude v tom problem, problem budu nity potrhane od retiazky. Teda ak neboli uz predtym poskodene. To ja neviem posudit.Odpoveď na príspevok od kominarbb:
@milan_dzuris kvalifikovaný kominar vie čo a ako.… @kominarbb nechápem ak boli retiazky nerezove tak dobre ale nity potrhané od retiazky?Odpoveď na príspevok od kominarbb:
Na to kto potrhal nity je sudny znalec nie ka co … @kominarbb okej ďakujem pekne, ale aj keby otrhal tak nity asi stale je vidno že su tam či sa tak zlomia že nič?