Nezatepleny komin a zatekanie

Profilova fotka
Dobry den, Firma zle spravila komin. Strecha, podkrovie urobene. Prislo sa nato az, ked sa spravila omietka lebo na tehle neboli viditelne flaky. Staci ten komin oplechovat alebo aky je dalsi postup. Moze sa omietnut aj bez izolacie ci je lepsie nalepit okolo mineralnu vatu. Vyzadujem opravu len neviem co by bolo najvhodnejsie. Je to Schiedel komin. A kedze sa prislo az nato po dlhom case tak uz len z vonka sa daju robit upravy.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od dooscoby:

Dobry den, Firma zle spravila komin. Strecha, pod…
@dooscoby
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dooscoby:

@dooscoby
@dooscoby zvonku je omietnuty? Lebo sa mi zda, ze je len v lepidle...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od stefanby:

@dooscoby zvonku je omietnuty? Lebo sa mi zda, ze…
@stefanby podla mna nie je omietnuty. Len ja nechapem uz tu boli 2 partie chlapov. Raz to zasilikonovali, ze to prestane. To nikto nevie ako spravit spravne komin? Dnes ten klampiar, ze on nic s tym nema. Ak je len v lepidle aky je dalsi postup? Treba aj zateplit ci ho staci len omietnut.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dooscoby:

@stefanby podla mna nie je omietnuty. Len ja nech…
@dooscoby môj skromný názor- lepidlo ked zmokne, tak taha vodu dole kominom, teraz ked dlho prší, tak lepidlo nestiha schnut a voda ide v tom lepidle. Tiez mi to robilo zaciatkom septembra ked prsalo 3 dni v kuse, ale teda ja to mam rozostavane. Nasledne som dal omietku a teraz je to ok. Chybajuce zateplenie je ale problem uplne iny a s moknutim to moc nema. Ak je tam pristup este tak by som to zateplil pokial sa da.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od stefanby:

@dooscoby môj skromný názor- lepidlo ked zmokne, …
@stefanby pod strechou je vsetko hotove cize len zateplit zvonka. Inac to uz nepojde. Mne nevadi keby to aj cele oplechovali. Cize netreba davat ziadnu mineralnu izolaciu a staci na lepidlo natiahnut omietku? Nastadtie ten komin ide cez technicku, horsie by bolo keby tieklo priamo do obyvacky alebo izieb. No nic na tom nemeni, ze to odflakli a uz davno to mohli poriesit. Ako keby nemali skusenosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?