Odpoveď na príspevok od dooscoby:
@dooscoby @dooscoby zvonku je omietnuty? Lebo sa mi zda, ze je len v lepidle...Odpoveď na príspevok od stefanby:
@dooscoby zvonku je omietnuty? Lebo sa mi zda, ze… @stefanby podla mna nie je omietnuty. Len ja nechapem uz tu boli 2 partie chlapov. Raz to zasilikonovali, ze to prestane. To nikto nevie ako spravit spravne komin? Dnes ten klampiar, ze on nic s tym nema. Ak je len v lepidle aky je dalsi postup? Treba aj zateplit ci ho staci len omietnut.Odpoveď na príspevok od dooscoby:
@stefanby podla mna nie je omietnuty. Len ja nech… @dooscoby môj skromný názor- lepidlo ked zmokne, tak taha vodu dole kominom, teraz ked dlho prší, tak lepidlo nestiha schnut a voda ide v tom lepidle. Tiez mi to robilo zaciatkom septembra ked prsalo 3 dni v kuse, ale teda ja to mam rozostavane. Nasledne som dal omietku a teraz je to ok. Chybajuce zateplenie je ale problem uplne iny a s moknutim to moc nema. Ak je tam pristup este tak by som to zateplil pokial sa da.Odpoveď na príspevok od stefanby:
@dooscoby môj skromný názor- lepidlo ked zmokne, … @stefanby pod strechou je vsetko hotove cize len zateplit zvonka. Inac to uz nepojde. Mne nevadi keby to aj cele oplechovali. Cize netreba davat ziadnu mineralnu izolaciu a staci na lepidlo natiahnut omietku? Nastadtie ten komin ide cez technicku, horsie by bolo keby tieklo priamo do obyvacky alebo izieb. No nic na tom nemeni, ze to odflakli a uz davno to mohli poriesit. Ako keby nemali skusenosti.