Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Čauko. Najnovšie sa mi stalo v čističke, že ten p… @arcticcode ty nevieš, na diaľku ti možno niekto poradí, čo servis? aquatec.sk také veci vie riešiť - na svoje výrobky. Ja na moju nedám dopustiť, aj keď mi raz za polrok zaberie 1/2 hodinu práce údržba.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Duchadlo funguje normalne. Cisticka v prevadzke o… @arcticcode kontrolovať kal, nemusí stačiť len odvoz technikomOdpoveď na príspevok od arcticcode:
Duchadlo funguje normalne. Cisticka v prevadzke o… @arcticcode neviem ako mas nadstavene duchadlo ... podaktori maju na cyklovanie raz ide raz nie a netusim kvoli comu okram ispory energie. Ja som mal kedysi cisticku od aqatqcu a pri cyklovani sa mi tlak nerozdelil do jednotlivych vetiev ale najlahsou cestou unikal vzduch. Vzdal som po tyzdni cyklovanie a dal open furt poriadne nastavil prietoky vzduchu a bezala dokonale roky. Aj sa zastavil technik ked isli okolo a boli nadseny ako fajne to ide. Totizto vypnutim zacne sadat kal a ten ti upcha mamutku to je ta seda velka rura a vzduch to potom nepretlaci.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@arcticcode neviem ako mas nadstavene duchadlo .… @wolodymyr Hej, toho kalu tam je hojne. Normalne vidno jak sada keď dofuka duchadlo. A vieš, ono sa ti stane pri umyvanie riadu, kde tu ti dajaka rezanka ujde do odotku, alebo kukurička a pod... ono sa to tam hromadi a hromadi a potom zapchava. Často sa mi stava, že mi zapcha odtok až tak, že sa prelieva potom zhora do tej rury a hladina v čističke neumerne vystupi. To sa mi stava asi tak raz za tyždeň.