Odpoveď na príspevok od jan45:
Vy ster kandidát na KČOV, mechanickobiologická zo… @jan45 neviem co sa stalo, ale uz prestala smrdiet sama od seba. Magia tieto cisticky. Nastastie co nevidiet by mala byt seriozna kanalizacia 😅🤪Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@jan45 neviem co sa stalo, ale uz prestala smrdie… @arcticcode prajem V8m splnenie túžby a obdivujem Váš optimizmus. Ak kopú po ulici ryhu, tak verím, ak nie, tak ešte sa starajte o ČOV, bude potrebná. Zápach je produkt bezkyslíkového rozkladu, treba pustiť viac vzduchu, potom stiahnuť.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Čaute, neviete nahodou, prečo mi zase šmerdzi z č… @arcticcode mal by si pic menej palenky, potom nebudze az tak smerdzic....Odpoveď na príspevok od jan45:
@arcticcode prajem V8m splnenie túžby a obdivujem… @jan45 Aha... no tak v podstate mam ON na 2 minuty a OFF na 4 minuty, čiže každe štyri minuty sa zapina na 2 minuty :D To hadam aj stači, či? Mám nechať imrvere nech duje dúchadlo?Odpoveď na príspevok od mimms:
@arcticcode mal by si pic menej palenky, potom n… @mimms Ja parveže nepijem vobec ani palenku, ani iny alkohol. Aspartam, sacharin, to je moj vitamin :DOdpoveď na príspevok od arcticcode:
@jan45 Aha... no tak v podstate mam ON na 2 minut… @arcticcode chemický proces prebieha podľa prísunu, podľa toho sa mení aj potreba vzduchu, takže fixný stav nemusí vyhovovať vždy. Abaktérie sa do dobre fungujúcej ČOV nepridávajú vôbec, tie tam posielate aj bez pridávania.Odpoveď na príspevok od jan45:
@arcticcode chemický proces prebieha podľa prísun… @jan45 Ano, ale to asi nie sú tie, ktoré by to ho.no rozložili samé od seba, či? :) Dneska som sa dočítal, že je ideálne močiť do kompostu, vraj to urýchľuje proces (ten amoniak, či čo). To len tak medzi rečou. :D No ale k veci - bakterie tam očividne su, lebo rozkladaju nestraviteľne zvyšky. Len to proste smrdi, čiže maju malo kyslika? Mne sa nejako zda, že možno bude niektorý výduch zapchatý, je to možné? Nie som si teraz istý, ale mám pocit, že "čerenie hladiny" sa nekoná... To môže znamenať, že rúra na prívod vzduchu je upchatá, však?Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@jan45 Ano, ale to asi nie sú tie, ktoré by to ho… @arcticcode baktérie idú z nás, ale prívod treba uvolniť, odčerpať kal (max 100 l ak je po skúške) očistť a prepchať aj keď len očistenímOdpoveď na príspevok od jan45:
@arcticcode baktérie idú z nás, ale prívod treba … @jan45 Okay, čerenie je znova spojazdnené, bohzna, čo to bolo. Nechapem tej časti, že max 100 l ak je po skúške, či čo? A čo mám prepchať?Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@jan45 Okay, čerenie je znova spojazdnené, bohzna… @arcticcode keď tam budete mať revíziu tak Vám to vysvetlí.Odpoveď na príspevok od jan45:
@arcticcode keď tam budete mať revíziu tak Vám to… @jan45 Fakt vtipne... že reviziu :D