Odpoveď na príspevok od bobco89:
Ahojte, bývame v novostavbe skoro 2 roky, z toho … @bobco89 Skúste hádzať do záchodu menej toaletného papiera. Keď je všetko v poriadku Môže to byť aj zlozvykom užívateľov.Odpoveď na príspevok od mgx:
@minoo to predsa vidi. AK bude stat voda v sachte… @mgx som tak uvazoval, ze keby to bolo tak ocividne, ze by sa to nestalo 3x :-) V zmysle, ze by to vyriesil uz ten co bol prvykrat...Odpoveď na príspevok od bobco89:
Ahojte, bývame v novostavbe skoro 2 roky, z toho … @bobco89 už sa asi nedá premerať spád, ale skôr by som sa prikláňal k možnosti, že je to vodorovné. Pravidelne preplachovaťOdpoveď na príspevok od bobco89:
@jan45 @mgx jeden píšete moc velký sklon, jeden … @bobco89 bolo treba sipkou oznacit sachtu, lebo kazdy hovori o inej...Odpoveď na príspevok od kemino:
Kazdy tu rozprava o inej sachte a nikto nevie kto… @kemino toto je susedova sachta a on nema problem s upchatim, upcha to nam. Myslim si ze v tom Y kedze ma on velky spad ostavaju hrube veci a upchava moju cast. Len teoria. Mozno mam ku nemu maly spad alebo ziadny a preto sa to upchava. Medzi upchatiami bolo vzdy 6 mesiacov a viac.Odpoveď na príspevok od bobco89:
@kemino toto je susedova sachta a on nema problem… @bobco89 Skusil by som na vasom mieste, kazdy mesiac vyliat velke vedro vody prudko, rovno do vasej sachty. Nech ta masa voda prebije nejake usadeniny, ktore sa tam zacinaju budovat. Uvidite ci pomoze alebo nie, ak nie, tak rozkopat a prekontrolovat spady, ci su dostatocne.