Odpoveď na príspevok od minoo:
Aj v krcme si ukazoval fotku svojho hovna? Ci to … @minoo sice som cakal nieco viac konstruktivne, ale asi som precenil. Neviem, kde tam vidis hovna, ale asi si len nemal dobry den. Tak prajem vsetko dobre 😉Odpoveď na príspevok od hruman:
Ahojte, krčmová diskusia ma priviedla až na tieto… @hruman revizna šachta toto? Kto to kedy revidoval? A ak áno, chudák revizák... Podľa fotky mi to príde, ako keby hovno jednou rúrou vyletelo a snažilo sa trafiť s rozbeom do druhej... Možno by som vstupnú rúru posunul trocha viac k stene, nech naberie rýchlosť...Odpoveď na príspevok od mduro19:
Nemyslim ze na tom istom mieste poriesite nieco s… @mduro19 dik za napad👍 Podla vsetkeho asi neostane ine ako tu sachtu vybetonovat, alebo prelozit aspon cast potrubia.Odpoveď na príspevok od hruman:
Ahojte, krčmová diskusia ma priviedla až na tieto… @hruman Takéto niečo sme našli u rodičov v záhrade asi pred 30 rokmi. Nikto netušil o tom, že pod kopu dreva je "pseudo"šachta, kde boli napojení dvaja susedia na kanalizáciu. Urobilo sa to tak, že sa dohodlo so susedmi, že obidvaja pôjdu na víkend preč a nebudú používať žiadnu vodu. Všetko sme prečistili prúdom vody, vykopalo sa asi 40cm pod rúry, nahádzali sa nejaké kamene, dala sa kari sieť, zalialo sa to betónom do výšky cca 25cm, keď to trochu zatiahlo, tak sme z hustejšieho betónu vytvarovali "vodiace kanály", toe keď zatvrdli, tak sa to maliarskou štetkou pretrelo cementovým mliekom, v ktorom bol aj duvilax. Slúži to bez problémov doteraz, je tam taký rádius, že všetko tadiaľ len preletí 😉