Odpoveď na príspevok od liptacik:
ahoj ma niekto odsobnu skusenost s prerabanim pod… @liptacik co je to pomerne casto? Mam ho tri roky a ani o nom neviem, perieme celkom velaOdpoveď na príspevok od liptacik:
ahoj ma niekto odsobnu skusenost s prerabanim pod… @liptacik podomietkový som vyhodil a nahradil 4x kolienkom, je to ale samodomo, improvizácii sa nevyhneš. Tamten nešiel vyčistiť ani chemicky ani tlakom vody ani špáraním z oboch strán - rozborka urobená sekerou, uviazla tam gulička nového korenia, kde sa tam vzalo sa ma nepýtaj :-)Odpoveď na príspevok od liptacik:
ahoj ma niekto odsobnu skusenost s prerabanim pod… @liptacik Pracka vacsinou sifon vobec nepotrebuje, pretoze ako pachova zatka posluzi voda, ktora ostava po vyprati v hadici (cerpadlo nikdy nevytlaci vsetku).Odpoveď na príspevok od kejsix:
@liptacik Pracka vacsinou sifon vobec nepotrebuje… @kejsix takze aj u teba doma je to bez sifona?..apropo ako si /resp.ako by si pripojil odpadovu hadicu ktora ma asi povacsine koncovku so zavitom..Odpoveď na príspevok od liptacik:
@kejsix takze aj u teba doma je to bez sifona?..… @liptacik Sifon mam, ale vydrbal som z neho gulicku s pruzinou, lebo sa to upchavalo a zasekavalo. Takze uz plni len funkciu kolena. A ine ukoncenie odpadovej hadice ako gumenna manzeta tusim fi25mm som asi este nevidel (zavit isto nie), mam to navlecene na tom sifone a pozichrovane plastovou binderkou.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@liptacik Sifon mam, ale vydrbal som z neho gulic… @kejsix takže máš sifon nadomietkovy podľa toho čo píšeš..často sa to uchovalo?ale čistí sa to asi aj tak nepomerne lepšie ako vnútorný..ten môj v stene zhruba raz do roka vypovie služby a eraz naposledy sme ho museli prefuknut kompresorom..