Odpoveď na príspevok od aduki:
V byte (novostavba) máme ležatú kanalizáciu dlhú … @aduki celé zle. Tie 90° kolená tam nemajú čo robiť. Trebalo to vyskladať z 30°, prinajhoršom zo 45°...Odpoveď na príspevok od aduki:
Tie kolena su 45°, nie su 90°. Slabe miesto je ib… @aduki a tebe teda ostava to sive HT priechodne? Len to odvetravanie sa upchava? Lebo ak tym ht ide cely odpad z bytu, nenastane, ze "toaletak nema co splachnut" aby sa ta cesta zapchala pri normalnom spade...Odpoveď na príspevok od aduki:
Tie kolena su 45°, nie su 90°. Slabe miesto je ib… @aduki toto keď sú 45° kolená, tak zožeriem kefu....Odpoveď na príspevok od aduki:
Tie kolena su 45°, nie su 90°. Slabe miesto je ib… @aduki tá KG rúra je čo? Ide to odniekiaľ z vonku...Odpoveď na príspevok od aduki:
@minoo Upchava sa to sive HT. Tie oranzove rury s… @aduki 45° koleno do 45° odbocky nie je take tragicke aby sa to pri dobrom sklone upchavalo, ked tam prudi voda z celeho bytu... Aj ked cez druhy vstup odbocky prudi vzduch... Asi sklon nebude az tak ok a to velmi neporiesis...Odpoveď na príspevok od aduki:
V byte (novostavba) máme ležatú kanalizáciu dlhú … @aduki nepouzivaj ekonomicke splachovanie, ale naplno. Kontroluj zensku kolko tam toho toaletaku hadze :) Raz za tyzden si daj vanu, co pomoze odplavit pevne necistoty. Aj keby si to lokalne rozbil uz to inac na tom mieste nenapojis. Robi to i susedom nad a pod tebou?Odpoveď na príspevok od rkorba:
@aduki nepouzivaj ekonomicke splachovanie, ale na… @rkorba podľa popisu sa aj mne zdá, že sa šetrí vodou až príliš.Odpoveď na príspevok od aduki:
@megdisign To by som aj ja rad vedel. Naozaj netu… @aduki nieje to odvod dažďovej vody z tej terasy/balkóna?Odpoveď na príspevok od megdesign:
@aduki nieje to odvod dažďovej vody z tej terasy/… @megdesign myslim si ze nie je, lebo ta rura vobec nie je vyspadovana ako treba. Ide halabala, hore dole, hocijako.Odpoveď na príspevok od aduki:
@megdesign myslim si ze nie je, lebo ta rura vobe… @aduki hmmm. Zaujímavé....Odpoveď na príspevok od sissik:
pozeram nase foto, ako robili kanalizaciu. Ak zau… @sissik tu žiadna norma nepomôže, ten odpad je jeden veľký nezmyselný chaos, alebo si z nás niekto robí sranduOdpoveď na príspevok od foox:
@sissik tu žiadna norma nepomôže, ten odpad je je… @foox ja viem, mne to ani len nepride logicke aby tadial rozumne odtekala odpadova voda. Ale jedine s cim moze ist na developera, ze mu ukaze projekt alebo normu. Predpokladam, ze ziadny rozumny projektant by toto neurobil a developer projekt z ruky nedaOdpoveď na príspevok od aduki:
V byte (novostavba) máme ležatú kanalizáciu dlhú … @aduki tá tvoja kanalizačná infraštruktúra je jedno úžasné umelecké dielo.. od picassa. kukám na to, snažím sa pochopiť, ale bez úspechu. nerozumiem logike. keby som bol hovno, tak tiež neviem, ktorou cestou sa vybrať do kanála....