Podtlak po splachnuti wc

Dobry den prosim Vas o radu. Po splachnuti wc pocut podtlak ako vytahuje vodu z umyvadla vo wc aj z neviem ako to nazvat prepadu od kondenzacneho kotla (na foto). Samozrejme mi je jasne ze by mala byt kanalizacia odvetrana ale nenasiel som jedine miesto kde by bola rura alebo cokolvek ako odvetranie. Ale co je zaujimave predtym to nerobilo len pred nedavnom to zacalo. Viete poradit riesenie ktore nevyzaduje zburat pol domu? Dakujem
Odpovedať
dorobit "prisavacim" ventilom ... riziko ? ked sa zasekne bude smrad a treba vymenit ... to sa da ale vyvetrat zbytocna blbostka navyse, ale co uz teraz, ze :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ku kotlovemu sifonu dorobit prisavaci ventil.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

Ku kotlovemu sifonu dorobit prisavaci ventil.
@mgx dakujem za radu uz je tam nahodeny a funguje to 👍
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

dorobit "prisavacim" ventilom ... riziko ? ked sa…
@shadowmilan dakujem za radu uz je tam vsetko ok 👍
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavmedved daj fotku, ci je to OK. inac, tu kotolnu si prerob. kopoflex tam nema co hladat. aj ten sifon nie je OK.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od radoslavmedved:

Dobry den prosim Vas o radu. Po splachnuti wc poc…
@radoslavmedved a tento smrad mate po cely rok ? My tiez nemame prisavanie vzduchu a asi 2 tyzdne Dozadu nam zacal smrdet odpad zo sprchacu ak do neho nenalejeme vodu kazdy den
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od radoslavmedved:

@shadowmilan dakujem za radu uz je tam vsetko ok 👍
@radoslavmedved pozrel by som krtkom celý odpad, ked to dovtedy fungovalo, do 4m výškový rozdiel nie je potrebné odvetranie ak je správne uložené kanalizačné pot. ja to nemám a žiaden problém
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?