Odpoveď na príspevok od kemino:
Zdravim vas, Robim predpripravu na klimatizaciu … @kemino Ten kondenz je neagresivny, je viacmenej jedno, cez čo to pustíš. Je to len špinavá voda (prach z vymennika).Odpoveď na príspevok od fugas20:
Skoro od stropu? Vývod na klimatizacii je v spodn… @fugas20 preto pisem skoro od stropu, lebo nevedel som kolko cm presne ma vnutorna jednotka na vyskuOdpoveď na príspevok od mgx:
@kemino kludne 16mm alpex alebo co, ale sifon mus… @mgx sifon v mojom pripade netreba, lebo hadica bude napojena pred vanovym sifonom, na rure ktora ide z horneho prepadu dole do sifonuOdpoveď na príspevok od kemino:
Zdravim vas, Robim predpripravu na klimatizaciu … @kemino hadica musí ísť spadom od spodnej časti vnútornej jednotky , minimálne 1cm na meter alebo potom využiť čerpadlo, hadica 16mm kondenz. je úplne v poriadku do žľabu, je na to stavaná, sifon by som určite odporučil ako písal pán vyššie kvôli smradu. Ak by ste chceli zveriť inštaláciu radšej odborníkom kľudne ma neváhajte kontaktovať :)Odpoveď na príspevok od klimujeme:
@kemino hadica musí ísť spadom od spodnej časti v… @klimujeme tebe z prepadu vane (tam ju chce napojit) smrdi odpad? Lebo mne nie, kedze je pred sifonom...Odpoveď na príspevok od klimujeme:
@kemino hadica musí ísť spadom od spodnej časti v… @klimujeme naco davat sifon pred sifon?Odpoveď na príspevok od minoo:
@klimujeme tebe z prepadu vane (tam ju chce napoj… @minoo zvykne, u klientov