Odpoveď na príspevok od unaveny181:
Ahojte, prosím vás vie mi niekto pomôcť, začínam … @unaveny181 na pridanom obrazku to mas zakreslene....podla otazky doporucujem nechat na niekoho kto sa tomu rozumie, vyhnes sa do buducna problemom so spadom, upchatym potrubim a podobnym zalezitostiam...Odpoveď na príspevok od unaveny181:
Ahojte, prosím vás vie mi niekto pomôcť, začínam … @unaveny181 inak to umývadlo v technickej je umiestnené tak, aby akurát len zavadzalo. Musí sa obchádzať keď sa bude niesť prádlo na pranie.Odpoveď na príspevok od dedo758:
Zakreslené žltou bodkou... Horný - WC a odvetrani… @dedo758 ďakujem za zakreslenie. Áno bungalov. Aké prosím dať rozmery pvc rúr? ĎakujemOdpoveď na príspevok od mgx:
@unaveny181 je tam viac veci 1) hlavna rura DN160… @mgx viete mi to prosím nakresliť? Ďakujem pekneOdpoveď na príspevok od mgx:
@unaveny181 je tam viac veci 1) hlavna rura DN160… @mgx niekto tu davnejsie pisal, ze do gulicky staci naliat trochu jedleho oleja a uz nebude vysychat... odskusane nemamOdpoveď na príspevok od mgx:
@unaveny181 kreslit od stola bez obhliadky projek… @mgx zomrel projektant, druhý nemá čas na drobné somariny. Preto prosim o pomoc.Odpoveď na príspevok od unaveny181:
@dedo758 ďakujem za zakreslenie. Áno bungalov. Ak… @unaveny181 Po prvú odbočku 125, odbočka k WC 110. Potom v priamom smere zredukovať 125/110. Druhá odbočka 110/110, tretí vývod v platni tiež 110. Zredukuje (a doizoluje) sa potom, keď budú stáť múry. Vývody v platni nech končia hrdlom cca 1 cm pod povrchom betónu (nemusia trčať nad platňou a zavadzať pri zrovnávaní betónu). Pri betonáži kľudne zazátkované, keď betón zatvrdne, škrupinka sa odlúpne. Dobré je si ich zakresliť presne...Odpoveď na príspevok od dedo758:
@unaveny181 Po prvú odbočku 125, odbočka k WC 110… @dedo758 viete mi to prosím ešte nakresliť? Ďakujem veľmi pekne