Odpoveď na príspevok od dbs123:
Ahojte, mam doma COV. Vsetko funguje v poriadku, … @dbs123 Na prečistenú vodu netreba žiadne špeciálne čerpadlo. Aký je tam výškový rozdiel? Ja som podobnú kombináciu k tej tvojej mal 10 rokov. Za čističkou som mal 300ltr nádrž, v ktorej bolo obyčajné čerpadlo s plavákom, kúpené v bežnom obchode za 30€ a bez problémov to fungovalo.Odpoveď na príspevok od stowasser:
@dbs123 Na prečistenú vodu netreba žiadne špeciál… @stowasser a kam si to tlačil? Na povrch? Nezamrzol ten výtok ?Odpoveď na príspevok od misko_f:
@stowasser a kam si to tlačil? Na povrch? Nezamrz… @misko_f Výtok nezamrzol, lebo hadica výtoku bola cca 30cm pod povrchom a kedže stále pritekala z ČOVky relatívne teplá voda, tak to nezamrzlo ani počas povestného januára 2017, kedy bolo niekoľko dní po sebe -20' až -25'C. Nevylieval som to na povrch, ale prečerpával som to do neďalekej sústavy nádrží na dažďovú vodu, ktoré slúžili na polievanie futbalového trávnika.Odpoveď na príspevok od stowasser:
@dbs123 Na prečistenú vodu netreba žiadne špeciál… @stowasser ake cerpadlo si mal?Odpoveď na príspevok od dbs123:
@stowasser ake cerpadlo si mal? @dbs123 z Lidlu asi 300w s plavákom. Tá prečistená vida z Čovky mal v sebe minimum kalu. Pri výbere výkonu čerpadla treba samozrejme zohľadniť dopravnú výšku kvapaliny, tiež vzdialenosť a prierez hadice.