Čo robiť, keď sused nemá žumpu ani septík?

Zobraz úvodný príspevok
Sused ma rodinny dom, kupelka s WC, kuchyna a nema ziadnu zumpu ani septik. Co treba robit, ist na zivotne prostredie alebo obecny urad? Dakujem za odpovede.
Odpovedať
1
2
Už aj tu sa udáva 😂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

Už aj tu sa udáva 😂
@frantisekca áno áno. Už som dostal od adminky výhražnú správu, že pokým nebudem poslúchať, blokne ma. Mení sa to tu pomaly ale isto na modrého koníka...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@frantisekca áno áno. Už som dostal od adminky vý…
@megdesign No, ja som to nebol 😂 Poslúchaj, buď dobrý, sú sviatky 👍
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pariam27652:

Mám podobný prípad v susedstve - kaly odviedli do…
@pariam27652 aj ja sa pridam do tejto temy. Napisala si svoj problem, poplakala si si. niekto ti tu dal radu ze dalsia instancia je sud. Nechces to a ides vyplakavat dalej. Ja ked som kupil na dedine chalupu som si nikdy nedovolil poucovat starousadlikov co a ako maju robit, odporucam zachovavat status quo.. 100rocny dom vedla teba nezazil udrzbu... teraz ti to vadi? ked si kupovala svoju chajdu vtedy ti susedna ruina nevadila? Asi si autistka.
Odpovedať
Ja mám niekedy pocit, ako by to tu fakt boli poniektorí autisti (ako píše rapidek) či nesvojprávni. Veď keď kupujem barák, tak si riadne pozriem v akom je to stave, či nie je "skúrený" krov, aké je okolie stavby, čo stojí vedľa domu, kto vedľa býva, čo je to za dedinu, akí ľudia tam žijú, ako je dedina vybavená, ... . Veď sú to základné veci. Za barák mám dať obrovské peniaze, na ktoré niekto maká pomaly celý život a ešte po zbytok života bude a je to nevratná investícia, ktorá sa už nemusí zopakovať a nezistím si skutočnosti? A čo sa týka "starousadlíkov", niečo na tom bude. Keď sa do našej dediny prisťahoval cezpoľný (väčšinou "paščekár"), tiež niekedy skúšali čo si môžu dovoliť. Ale našťastie väčšinou boli v pohode. Ale našiel sa aj horenos. Časom ho to prešlo a pekne zapadol. Ono je to hodne o kompromisoch. Nie vždy treba "ísť podľa papiera". Dá sa dohodnúť. A dobrý (alebo aspoň bezproblémový) sused je na nezaplatenie.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?