Môžem reklamovať zle osadené zárubne?

Znami si dali vymenit dvere v panelaku, vysekali im zarubne a namontovali drevene dvere aj so zarubnami. Co ma zarazilo, bolo, ze na podlahe popri zazubni ostali vysekane miesta asi 1cm od zarubne, medzi zarubnou a stenou su medzery, ktore nie su vyplnene. Podla mna by konecna praca nemala takto vyzerat. Firma povedala, ze je to v poriadku. Nemate niekto podobnu skusenost? Je to mozne reklamovat?
Odpovedať
Reklamovat mozu len ak to bolo vopred zmluvne dohodnute aku pracu maju odovzdat.
Odpovedať
No ja som menil nedavno zarubne a moja skusenost je takato.Tie medzery,im vznikli preto,lebo uz pravdepodobne mali polozenu dlazbu,alebo plavajucu podlahu,no a tam sa nechava pri stenach,zarubnach a pod.asi 1cm medzera dilatacia.Teraz ked dali nove zarubne tak tam ostala skara.Da sa to pekne vytmelit parketarskym tmelom.K tym skaram pri stene asi tolko,ze aj mne to tak urobili a tiez sa im nechcelo s tym hrat,tak povedali,ze to si mam poriesit sam.Tak som si to poriesil sam a mam to teraz ok.
Odpovedať
Nám sa s tým hral pán stolár 2 dni ( 7 dverí, z toho 2 obložkové zárubne).Mali sme predtým položenú dlažbu aj laminátku, dokonca nebola rovnaká výška a pôvodný prah to prekryl. Teraz prahy nemáme len podlahové spojovacie lišty. Žiadne škáry nezostali. Drobné prasklinky na stene a spoje zárubní so stenou vyplnil akrylom a na podlahe parketovým tmelom. Nádherná práca, i keď nie najlacnejšia. ;-)
Odpovedať
Dakujem za odpovede. Takze asi najlepsie bude, ak si to sami este dorobia a vyplnia tmelom. Aj ked si stale nemozem pomoct, podla mna to bola odflaknuta robota.
Odpovedať
Profilova fotka
Ake dvere do panelaku? Mirolli, Sapeli, Boneli ...? Najviac sa mi pacia od Mirolli, Sapeli sa mi zdaju moc drahe...neviem.poradite?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
no tak to je normalne lebo v panelakoch vecsinov su steny fest krive preto je ta spara dvere su v rovine a ono sa to riesi akrilovim tmelom ale ak ta púraca nieje vcene tak majstri mali potom pravdu je to vporiadku oni nemozu za krivu stenu a keby okopirovali stenu tak potom je zas problem so zatvaranim
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?