Znami si dali vymenit dvere v panelaku, vysekali im zarubne a namontovali drevene dvere aj so zarubnami. Co ma zarazilo, bolo, ze na podlahe popri zazubni ostali vysekane miesta asi 1cm od zarubne, medzi zarubnou a stenou su medzery, ktore nie su vyplnene. Podla mna by konecna praca nemala takto vyzerat. Firma povedala, ze je to v poriadku. Nemate niekto podobnu skusenost? Je to mozne reklamovat?
No ja som menil nedavno zarubne a moja skusenost je takato.Tie medzery,im vznikli preto,lebo uz pravdepodobne mali polozenu dlazbu,alebo plavajucu podlahu,no a tam sa nechava pri stenach,zarubnach a pod.asi 1cm medzera dilatacia.Teraz ked dali nove zarubne tak tam ostala skara.Da sa to pekne vytmelit parketarskym tmelom.K tym skaram pri stene asi tolko,ze aj mne to tak urobili a tiez sa im nechcelo s tym hrat,tak povedali,ze to si mam poriesit sam.Tak som si to poriesil sam a mam to teraz ok.
Nám sa s tým hral pán stolár 2 dni ( 7 dverí, z toho 2 obložkové zárubne).Mali sme predtým položenú dlažbu aj laminátku, dokonca nebola rovnaká výška a pôvodný prah to prekryl. Teraz prahy nemáme len podlahové spojovacie lišty. Žiadne škáry nezostali. Drobné prasklinky na stene a spoje zárubní so stenou vyplnil akrylom a na podlahe parketovým tmelom. Nádherná práca, i keď nie najlacnejšia. ;-)
Dakujem za odpovede. Takze asi najlepsie bude, ak si to sami este dorobia a vyplnia tmelom. Aj ked si stale nemozem pomoct, podla mna to bola odflaknuta robota.
no tak to je normalne lebo v panelakoch vecsinov su steny fest krive preto je ta spara dvere su v rovine a ono sa to riesi akrilovim tmelom ale ak ta púraca nieje vcene tak majstri mali potom pravdu je to vporiadku oni nemozu za krivu stenu a keby okopirovali stenu tak potom je zas problem so zatvaranim