Lamelova stena so skrytymi dverami - spajza

Ahojte, prosim vas, nema niekto doma spravenu stenu podobnu ako na obrazku? Bud drevenu, lamelovu alebo inu, kde su dvere akoby skryte? Ako sa to technicky riesi? Prosim technicky postup, ako nieco take spravit, aby dvere boli uplne zarovno steny, nech su akoby skryte. (Zatial nemame tuto priecku vymurovanu, lebo nevieme ako to treba predpripravit na dvere). Neviem to nikde najst. Vdaka.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od diskuterka22:

Ahojte, prosim vas, nema niekto doma spravenu st…
@diskuterka22 keď sa budú otvárať dvere von ako na fotke, tak to je úplne jednoduchý systém. Murovaná stena sa nerobí nijak špeciálne iba sa spraví klasický otvor. Na stenu sa prichytí obklad a pánty budú zvnútra otvoru. Bude sa to robiť na mieru, takže vyrobia aké bude treba podľa veľkosti otvoru. Ale ten odporúčam minimálne 60cm + priestor na pánty+ lepidlo+dosky z oboch strán (nech vytvoria doraz pre dvere a dajú sa tam pánty uchytiť), čiže minimálne 68cm. Ak sa bude omietať aj stena v otvore, tak vymurovať otvor radšej o ďalšie 3cm väčší aspoň.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ten priestor ma byt naveky za tym spajza da sa to vyrobit aj zo skriniek otocenych do spajze a na ich zadnu stranu pripevnovat lamelovy obklad. Istotne lepsie ako sa kaslat s murovanim alebo sadrokartonom kde kazdy ma vlastnu vodovahu a problemy sa budu kumulovat a aj tak do spajze potrebujes regale a takto to mas jednou ranou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?