Interiérove dvere do RD - značky, odporúčania

Profilova fotka
Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať kdo má skúsenosti a vie poradiť do čoho sa oplatí ísť?do akej značky interierových dveri do RD? Rozmýšlam nad interierovými dverami ako Solodoor alebo Porta Door? Sapeli a Hormonn vychádzajú o dosť vyše cez 6 500 eur tak tie uplne odpadávajú Solodoor vychádzajú na komplet do 5 600 eur a Porta Door vychádza okolo 4 000 eur tak sám neviem do čoho ísť a do čoho sa oplatí aby to aj niečo vydržalo a nemenilo sa to po 3 rokoch. To bolo tak nacenene aj montáž s dopravou na 8 ks interierových dveri. Máte s nejakou značkou skúsenosti alebo čo by ste odporučili? od akého vyrobcu? ským máte dobré skúsenosti? Ďakujem za každú odpoveď, budem len rád 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od romi94:

Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať kdo má skúsen…
@romi94 Nám vydržali (lacné) interiérové dvere z Baumaxu vyše 10 rokov a potom menili sa nie kôli vadám, ale kôli dizajnu. Tie novšie boli z Merkury a aj po 3 rokoch boli ako nové... Ale keď chceš 8 dverí za 5000€ tak kúp. V MM majú 1ks zhruba za 100vku... https://www.modrastrecha.sk/forum/int... https://www.modrastrecha.sk/forum/int... https://www.modrastrecha.sk/forum/int... Atď..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od romi94:

Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať kdo má skúsen…
@romi94 mam od Invado, kupovane cez Merkury Market, nikdy viac.
Odpovedať
Mne sapeli na 700 eurove dvere poslali spravnu zarubnu na TRETI krat, pricom sa to vlieklo vyse pol roka. Ked sa mi pokazil zamok na inych dverach od nich (celosklo, cca 800€), tak robili drahoty s vymenou (samotny zamok stal 70€), ze nespravne pouzivanie a podobne sracky. Potom navela akoze prejav dobrej vole mi poslali novy (tahalo sa to cez predajcu dlhsie, nez zakonom stanovenych 30 dni). Sapeli nikdy viac. Sraci. Potom som skusil invado, cez nejakeho dealera tusim z RK. 5 dveri za asi 3000, uz si nepamatam... po par rokoch vsetko ok, pri objednavke sa nejak zabudlo na dorazovy hranol k jednej posuvke, ale doviezli mi ho cca do dvoch tyzdnov. Tolko moje skusenosti.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od romi94:

Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať kdo má skúsen…
@romi94 my sme pozerali dvere cca 3 roky do zadu. A aj ked dvere samotne boli pekne tak detail na zarubni odflaknute. Aspon co sme videli na predajnach. Mne sa este pacili dvere v solidstave ale cenovo uz boli o dost vyssie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?