Odpoveď na príspevok od sisi19:
Dobrý deň, chcem sa spýtať či je vhodné mať biele… @sisi19 My máme a spokojnost, ani nie, sem tam utriem, ale mame rustikalne.Odpoveď na príspevok od rosio:
@sisi19 My máme a spokojnost, ani nie, sem tam ut… @rosio nemohli by ste mi zaslať fotku do správy?Odpoveď na príspevok od milanista:
Ahoj, my mame biele ale neviem si predstavit od c… @milanista od rúk/prípadne detíOdpoveď na príspevok od sisi19:
@milanista od rúk/prípadne detí @sisi19 presne take typicke zaspinenie, ja si to teda viem uplne predstavit. nam sa ale najviac osvedcil v cisteni klasicky Cif.Odpoveď na príspevok od sisi19:
@rosio nemohli by ste mi zaslať fotku do správy? @sisi19 poslala somOdpoveď na príspevok od sverdik:
@sisi19 presne take typicke zaspinenie, ja si to … @sverdik ďakujem. z akého materiálu máte dvere?Odpoveď na príspevok od sisi19:
Dobrý deň, chcem sa spýtať či je vhodné mať biele… @sisi19 máme biele, resp.masivne drevo natrete na bielo. Nebudem sa tváriť, že sa neupackaju, ale nie je to nič hrozné. Tak raz za rok opucujem. Hlavne spajzove sú zacapkane, tie umývam aj častejšie, lebo predsalen, človek občas mokrými a zacapkanymi rukami potrebuje niečo zo špajze pri varení. A potom na detskej sú očividne špinavšie, ale proste občas pretriem. Nechcela by som iné, je to veľká plocha a mne sa absolútne nepáčia dvere v drevodekore, lebo väčšinou je problém to zladiť s podlahou a nabytkom.Odpoveď na príspevok od frantiska_6:
Vyskusala si uz niekedy tu bielu hubku z DMky? Ta… @frantiska_6 mam ju vyskusanu a poviem ti, ze radsej ani nechcem vediet, z coho je to vyrobene, lebo co sa s tym vsetko da ocistit, tak to je az neuveritelne.