Odpoveď na príspevok od milanista:
skus drzat tlacidlo hodiniek pod displayom 5s @milanista ahoj držala som a nerobý stým ničOdpoveď na príspevok od veronika1375:
Zdravim neviem si zapnut svoju vstavanu ruru ,ked… @veronika1375 Skus tu ruru vypnut istitcom uplne od elektriky na 10min a zapnut. Okrem toho dopis aky je to konkretne model rury pre dalsie hladanie.Odpoveď na príspevok od mucha999:
@veronika1375 Skus tu ruru vypnut istitcom uplne … @mucha999 ahoj už aj to som skušala . (GORENJE )Odpoveď na príspevok od mucha999:
@veronika1375 Skus tu ruru vypnut istitcom uplne … @mucha999 ahoj už aj to som skušala . (GORENJE )Odpoveď na príspevok od veronika1375:
Skusila som ..ale ak zapnem štart v tedy mi vysko… @veronika1375 Aktivace Demo Nastavte čas na 00:00, Potvrďte tlačítkem START. Současně stiskněte na 10 sekund tlačítka DOBA TRVÁNÍ a VOLBA TEPLOTY, dokud se nezobrazí nápis „DEMO ON“. Demo režim je aktivovaný. Deaktivace Nastavte čas na 00:00. Potvrďte tlačítkem START. Současně stiskněte na 10 sekund tlačítka DOBA TRVÁNÍ a VOLBA TEPLOTY, dokud se nezobrazí nápis „DEMO OFF“. Demo režim je deaktivovaný. poslal som ti správu, máš v nej návod v .pdf strana 10Odpoveď na príspevok od foox:
@veronika1375 Aktivace Demo Nastavte čas na 00… Dakujem pekne vyslúšamOdpoveď na príspevok od foox:
@veronika1375 Aktivace Demo Nastavte čas na 00… Skušala som to ale ja tu na svojej rure nemam tlačidlo volba teplotyOdpoveď na príspevok od veronika1375:
Pri štarte mi nabehne kontrolka Demo @veronika1375 tak som to našiel odpoj ten črep od siete zase ho zapni teraz máš 10 sekúnd aby si stlačila postupne doradu: štart multitime gratin rozsvieti sa ON šipkou to zmeň na OFF stlač štart Malo by to fungovať, ak nie skús to ešte raz, alebo to hoď z okna