Ahojte.
Riešim plot a tak Spekulujem nad pred prípravou videovrátnik.
Viete mi niekto poradiť nejakú značku alebo set?
Špecifiká:
Napájanie kamery viem spraviť len cez vonkajšok od brány.
Kabel potiahnutý nemám cize jedine WiFi.
Monitor nemusí byť ale ak by sa to dalo rozšírit aj o monitor tak by to bolo dobre.
Bránu nemusím otvárať diaľkovo.
Mate niejto nieco podobne?
WiFi komunikácia, napájanie na priamo z el siete. + magneticke otváranie zámku branicky
Vďaka
@truly Mam skusenosti s videovratnikmi, montovali sme Legrand, zial je to rovnaky odpad ako vsetky ostatne na trhu. Ja branku riesim normalnou IP kamerou umiestnenou nad brankou + appka v telefone, v tablete. Okrem inych vyhod (cena, rozlisenie, ziadne zamrzanie a problemy s funkcnostou) si mozes spetne pozriet zaznam z kamery a ked kupis kameru na wifi tak netreba ani kabel. Odporucam!
Magneticky zamok mam urobeny nezavisle tak isto ako je v bytoch pouzitim domaceho zvoncekoveho telefonu tesla
@truly 1080p/30fps kameru dokazes kupit od 40eur (napr. Reolink) a tablet na stenu za 100eur co je stale lacnejsie a kvalitnejsie riesenie ako origo videovratnik
Ahojte,
skusim obnovit tuto temu.
Neriesil niekto videovratnik v poslednych par rokovh. Celkom sa rozmahaju IP smart videovratniky.
Celkom sa mi paci moznost byt upozorneny na telefon a rovno z neho aj otvorit branicku, ale nie je to nevyhnutnost.
Mam vyhliadnuty DoorBird IP Video Door Station D101S, ale ak ste niekto nieco podobne riesili tak si rad necham poradit.
Vdaka
@adkamladka@truly dá sa robiť cez wifi bridge. Ja to tak riešim... Čiže všetky zariadenia vonku sa správajú ako by boli na lokalnej sieti. Je to v podstate predĺženie kábla tam kde ho nie je možné ťahať 🙂.
@jamur doorbird je dobrý ale podľa mňa príliš drahý... Ja mám vyhliadnutú HIKVISION. Má RFID čítačku, pamäť na 500 kľúčov a jedno relé na otvorenie branicky. Komunikáciu podporuje cez RS485 a samozrejme TCP/IP.