Inteligentná domácnosť? Od koho?

Zobraz úvodný príspevok
Od koho máte inteligentnú domácnosť? Výhody, nevýhody, skúsenosti s používaním, servis a podpora?
Odpovedať
Obyvatelia domu niesu dost inteligentni? Joke off
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:

Obyvatelia domu niesu dost inteligentni? Joke off
@uhlikova_stopa Smart Home nie je o inteligencii ale o komforte a optimalizácii energií...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od neutrino:

@uhlikova_stopa Smart Home nie je o inteligencii …
@neutrino ved je tam ze joke :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:

@neutrino ved je tam ze joke :)
@uhlikova_stopa ale aj že off :P
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pepco2:

@adamos81 Budeme to vedieť až na jeseň, ked sa to…
@pepco2 Prosim ta a vedel by si posunut kontakt na niekoho kto robi instalaciu Loxone, najlepsie na zapadnom Slovensku. Dakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adamos81:

@pepco2 Prosim ta a vedel by si posunut kontakt n…
@adamos81 Skus pozriet tu https://taphome.com/sk/contacts . Vacsina tych firiem robi Loxone aj Taphome. My sme vyberali podla hodnotenia a komunikacie na Taphome fb skupine.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od detajlistka:

Od koho máte inteligentnú domácnosť? Výhody, nevý…
@detajlistka my sme išli na systém Home Assistant a realizoval to Domasist https://domasist.sk
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od edopalo:

@detajlistka my sme išli na systém Home Assistant…
@edopalo Ste spokojný? Čo všetko viete ovládať? Ak to nie je tajné,tak koľko to stálo od nich a ako často ich voláte na update/servis? Už niekoľko rokov nám kompletne celý dom beži na Home Assistant ovládanie hlasom,tabletom a telefonmi. Na pozadí v node-red beží komplexná logika automatizácii. Mám cez 100 pripojených zariadení a 1300 entit. Ja ako znalý IT s tým občas bojujem, tak ma celkom zaújma, ako sa to rieši dodávatelsky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od budix:

@edopalo Ste spokojný? Čo všetko viete ovládať? A…
@budix Máme tepelné čerpadlo Bosch aj starší plynový kotol, ale nik mi to nevedel (skôr nechcel) zladiť. Mame aj kamery s nahrávaním a detekciou, pohybové, dverové a dymové senzory a meranie elektrickej energie. Ja som užívateľ, neriešim, nestarám sa, nebojujem, iba používam/ používame celá rodina. Pre viac technikálií odporúčam obrátiť sa na nich, ja asi veľmi neporadím.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?