Odpoveď na príspevok od rapidek:
@raziel628 TH-80/81 su obycajne No/NC termoelektr… @rapidek diky! Koukal jsem jeste na to a nasel jsem u tech dratovych diagram a je tam akorat trochu delsi doba zavreni(asi 2min) coz me v garazi je jedno... u te bezdratove verze je problem ze nemam ustrednu s radiem (coz neznamena ze puvodni tazatel to nema jinak).Odpoveď na príspevok od raziel628:
@rapidek diky! Koukal jsem jeste na to a nasel js… @raziel628 nemam bezdrat jablotronOdpoveď na príspevok od raziel628:
@rapidek diky! Koukal jsem jeste na to a nasel js… @raziel628 ak chces kupit termoelektricke, tak si pohladaj na aliexprese, stoja zlomok https://www.aliexpress.com/w/wholesal...Odpoveď na príspevok od marekjahoda:
riesis dobu uzavretia a neriesis ze chces ventil … @marekjahoda Este je aj moznost by-pass elektromagnetickeho cez 2 gulaky :) Tiez som toto riesil a zavrhol ako riesenie, dal iba senzory v pripade uniku vody (kupelna/technicka/kuchyna)Odpoveď na príspevok od mgx:
@jurp kup si tuya manipulator za 30 europenazi (w… @mgx kupil som ten tuya kontroler z alika a funguje to, ale co mi prekaza, ked sa vypne prud a zapne, tak to uzavrie vodu. Ako to mas poriesene prosim ta?Odpoveď na príspevok od jurp:
@mgx kupil som ten tuya kontroler z alika a fungu… @jurp keby nebol človek sprostý a čítal napísané, bolo by sa mu ľahšie žilo....: