Detektor dymu. Požiarny hlasic

Dobrý deň. Máte niekto detektory dymu? Aký ste zvolili ? S akým máte dobré skúsenosti ktorý upozorní aj na telefón? Ďakujem za odpovede.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peterza:

Dobrý deň. Máte niekto detektory dymu? Aký ste zv…
@peterza máme len v práci v celom objekte sa nesmie ani fajčiť, všade protipožiarne dvere aby sa požiar nešíril dalej,neviem typ ,skúša sa každý mesiac so zápisnicou, je k tomu ústredňa,a náhradný zdroj ktorá nahlási požar, jedna je u hasičov a druhá pri stálej službe, často je to len poplach bez zadymenia, ale v dome či byte som to ešte nikde nevidel, požaduje to od teba poisťovňa?
Odpovedať

@peterza My mame taky ze zacne vrestat na cely dom a okrem toho mi vola na mobil a pise smsku 😁
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my mame dva. Jeden v dennej miestnosti a druhy na chodbe pri izbach. Obycajne na baterku, cervena kontrolka blikne asi raz za minutu. Ked je baterka slaba, tak vydaval slabe pipanie. Byvame v FR, tu je to povinne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@peterza máme len v práci v celom objekte sa nesm…
@duzu nie poisťovňa nevyžaduje skur pre svoju potrebu v zahraničí sa to používa často. Väčšinou v domácnostiach subtonsamostatne jednotky napojené na wifi alebo lan a v prípade zadymenie niektoré aj CO zašle alarm na mobil
Odpovedať

@peterza Ja to mám ako súčasť domového alarmu Jablotron. Mám na centrálu napojené 2 čidlá - jedno v kuchyni a jedno v garáži. V prípade požiaru to začne pípať ako pri vlámaní a pošle mi SMS, že aktivovaný požiarny hlásič.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?