Odpoveď na príspevok od peterza:
Dobrý deň. Máte niekto detektory dymu? Aký ste zv… @peterza máme len v práci v celom objekte sa nesmie ani fajčiť, všade protipožiarne dvere aby sa požiar nešíril dalej,neviem typ ,skúša sa každý mesiac so zápisnicou, je k tomu ústredňa,a náhradný zdroj ktorá nahlási požar, jedna je u hasičov a druhá pri stálej službe, často je to len poplach bez zadymenia, ale v dome či byte som to ešte nikde nevidel, požaduje to od teba poisťovňa?Odpoveď na príspevok od peterza:
Dobrý deň. Máte niekto detektory dymu? Aký ste zv… @peterza My mame taky ze zacne vrestat na cely dom a okrem toho mi vola na mobil a pise smsku 😁Odpoveď na príspevok od duzu:
@peterza máme len v práci v celom objekte sa nesm… @duzu nie poisťovňa nevyžaduje skur pre svoju potrebu v zahraničí sa to používa často. Väčšinou v domácnostiach subtonsamostatne jednotky napojené na wifi alebo lan a v prípade zadymenie niektoré aj CO zašle alarm na mobilOdpoveď na príspevok od peterza:
Dobrý deň. Máte niekto detektory dymu? Aký ste zv… @peterza Ja to mám ako súčasť domového alarmu Jablotron. Mám na centrálu napojené 2 čidlá - jedno v kuchyni a jedno v garáži. V prípade požiaru to začne pípať ako pri vlámaní a pošle mi SMS, že aktivovaný požiarny hlásič.