Odpoveď na príspevok od zuhajnovic:
Dobry den Chceli by sme kupit avatto termoststy … @zuhajnovic Ja síce nemám s týmto skúsenosti ale termostat je celkom primitívne zariadenie a v súvislosti so zdrojom tepla robí len on/off. Teda predpokladám že to nemá OpenTherm. Neviem, prečo to firmy tak trápi, že sa môže pokaziť. Keď sa pokazí, hodíte ho do smeti a kúpite si druhý. Ak vám to nebude dobre fungovať na wifi, alebo nebude spínať pri presnej teplote, to firmy tiež nemusí nejako trápiť.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@zuhajnovic Ja síce nemám s týmto skúsenosti ale … @ralf364 presne tak to aj my vidime DakujemOdpoveď na príspevok od zuhajnovic:
Dobry den Chceli by sme kupit avatto termoststy … @zuhajnovic nechcu ten shit montovat, len z toho dovodu, ze ti to nemohli predat s vysokohorskou prirazkou.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@zuhajnovic nechcu ten shit montovat, len z toho … @rapidek Dovolím si poznamenať, že shit to není. Funguje spoľahlivo už roky (na rozdiel od termostatov Salus, či Emos). Jeho funkcie sú úmerne cene, nie však Slovenskej... Je termostat s relé NC/NO.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@rapidek Dovolím si poznamenať, že shit to není.… @frantisekca prepac, ze som slovo shit nedal do uvodzoviek. ja vsetky veci kupujem z ciny a nemam problem a aj reklamacie mam vyriesene.