Avatto termostaty

Profilova fotka
Dobry den Chceli by sme kupit avatto termoststy na podlahove kurenie su celkom lacne a paci sa mi ich dizajn niekto mi ich tu aj odporucil na MS maju ich uz roky a ziaden problem.. Ale problem je ze sme sa uz 2 firiem pytali a nechcu nam take "shity" namontovat ze ked sa to pokazi bla bla ... Mal niekto podobny problem?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuhajnovic:

Dobry den Chceli by sme kupit avatto termoststy …
@zuhajnovic Ja síce nemám s týmto skúsenosti ale termostat je celkom primitívne zariadenie a v súvislosti so zdrojom tepla robí len on/off. Teda predpokladám že to nemá OpenTherm. Neviem, prečo to firmy tak trápi, že sa môže pokaziť. Keď sa pokazí, hodíte ho do smeti a kúpite si druhý. Ak vám to nebude dobre fungovať na wifi, alebo nebude spínať pri presnej teplote, to firmy tiež nemusí nejako trápiť.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ralf364:

@zuhajnovic Ja síce nemám s týmto skúsenosti ale …
@ralf364 presne tak to aj my vidime Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuhajnovic:

Dobry den Chceli by sme kupit avatto termoststy …
@zuhajnovic nechcu ten shit montovat, len z toho dovodu, ze ti to nemohli predat s vysokohorskou prirazkou.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@zuhajnovic nechcu ten shit montovat, len z toho …
@rapidek Dovolím si poznamenať, že shit to není. Funguje spoľahlivo už roky (na rozdiel od termostatov Salus, či Emos). Jeho funkcie sú úmerne cene, nie však Slovenskej... Je termostat s relé NC/NO.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@rapidek Dovolím si poznamenať, že shit to není.…
@frantisekca prepac, ze som slovo shit nedal do uvodzoviek. ja vsetky veci kupujem z ciny a nemam problem a aj reklamacie mam vyriesene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?