Zladenie interiéru s kaštanovými oknami

Kto poradí ako zladiť interiér ku kaštanovým oknám? Akú podlahu, sedačku, konf. stolík, schodište a krb. Ak má niekto foto, budem rada, ak to radšej uvidím.
Odpovedať
@ivus36 my máme eurookná vo farbe gaštan..pozri na môj album, nájdeš čo sme zatiaľ dali do domu :-) Ale myslím, že farba okien nie je jediné, čo určuje ostatné zariadenie-treba dať na vlstné pocity a sny, alebo čo sa vám páči , páčilo napríklad niekde u známych, vo filme či na dovolenke....netreba byť obmedzený-domov má mať vašu dušu :-)
Odpovedať
@tinatin Diki. Vy máte úžasný priestor. My máme malý, obývka s kuchyňou je 35 m2, je tam aj schodište aj krb. Dosť nahusto. Preto sa obávam tmavej podlahy a bledú drevenú som zatiaľ nenašla, čo by mi k tomu pasovala. Musí byť drevená, pretože mužíka nemôžem presvedčiť na laminát, z ktorého je čo vybrať.
Odpovedať
@ivus36 my máme dlažbu, čo vyzerá ako drevo. Inak aj tam vždy nájdeš aj svetlejší odtieň (my máme Paradyz Woodentic, ale skús pozrieť Rako Chateau (aj na webe výrobcu- Rako tam má nejaké fotky)-jedna kočka to mala v albume, krásne..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?