Odpoveď na príspevok od marko9902:
No, mate pravdu, je to podla mna neskutocne vela.… @marko9902 este som sa pri nicom nestretla, ze by sme platili za cenove ponuky. mozno pokial by to bolo so zameranim, tak to je ine, lebo sa uz pocita ten vyjazd predsa len, ale takto ked povies len rozmery, tak by si nemal platit.Odpoveď na príspevok od normicka:
@marko9902 este som sa pri nicom nestretla, ze by… @normicka bolo to s vyjazdom, ale to bolo vsetko gratis, vraveli....ono cely problem je asi ten, ze napriklad obyvackove okno ma dlzku 10 m, tj. iba tam mi treba 20 m zaclony...hej hladam na nete, ale takto na mieru to spravi iba krajcirka a obavam sa u tej v nasom meste, ako to dopadne, ci to ozaj nezverim radsej profikom....Odpoveď na príspevok od sasenka1103:
@normicka bolo to s vyjazdom, ale to bolo vsetko… @sasenka1103 v Diego tiez siju zaclony, tak sa spytaj tam. Mna zaclony nevysli vela, len material a moja robota. Nastastie toto zvladam tiez, ale po pravde pre cudzieho by som nesila, so zaclonovinou sa desne robi. Ak to chces precizne, tak je to celkom zahul.Odpoveď na príspevok od sasenka1103:
Dobry den, chcem sa spytat, kolko vas vysli zaclo… @sasenka1103 aj sa Vám niečo podarilo poriešiť? ja tiež teraz riešim záclony a závesy a našla som takúto stránku horecatextil.sk - šijú už nariasené záclony aj závesy pre hotely a myslím, že max nariasenej záclony je presne 10m, ceny sú fajn, len neviem, či má niekto s nimi skúsenosti.Odpoveď na príspevok od gabika783:
@sasenka1103 aj sa Vám niečo podarilo poriešiť? … @gabika783 Ano, objednala som si to od nich....nakoniec to bola cena bez montaze a ked mi to dodali, som az potom zistila, ze aj bez riasnenia. Slubovali velku profesionalitu, zato som zainvestovala do toho...nakoniec som z troch izieb musela dve zaclony reklamovat...napriklad na jednej im na dvoch sirkovych metroch im uslo az 8 cm rozdiel dlzok prava vs.lava strana....som sklamana. Ale aspon ze s reklamaciou nerobili problem a kazali mi vsetko doniest a ze to prerobia, ospravedlnili sa slusne....uvidime, ked to donesiem, aky bude vysledok....Odpoveď na príspevok od sasenka1103:
@gabika783 Ano, objednala som si to od nich....n… @sasenka1103 fúúúha, tak to ma teda mrzí, že za také peniaze a ešte stále to nie je tak ako to má byť. :-(