Odpoveď na príspevok od jakabu:
Moja zena je nimi posadnuta 😃 Neviem ake druhy pr… @jakabu to je super. Mnohí sa trápia s tým, že nekvitnú. Ale aj moje kvitnú a to ich pravidelne zachraňujem až pred smrťou :-D A tiež celý rok kvetOdpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
@jakabu to je super. Mnohí sa trápia s tým, že ne… @denisa_hajdukova u nas je to tiez skor taky survivor :DOdpoveď na príspevok od matlies:
moja mama niekde citala ze ked chces aby ti orchi… @matlies to som čítala aj ja, veru. Je to vraj zaručená rada, ale vezmi si, že koľko druhov orchideí existuje a koľko druhov káv existuje. Takže ja osobne si myslím, že na takéto babské rady, ktoré nevravím, že nefungujú, ale má na ne vplyv veľmi veľa vonkajších faktorov. no kedysi bol jeden druh kávy, čo sme si namleli v obchode, teraz je ich milion a určite každá vplýva inak.Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
@matlies to som čítala aj ja, veru. Je to vraj za… @denisa_hajdukova a neviete dat nejake priame odporucania prosim vas? dost by nas to zaujimalo, tiez sme nadsenci tychto zaujimavych kvetov.Odpoveď na príspevok od zrubo:
@denisa_hajdukova a neviete dat nejake priame odp… @zrubo Nejaké praktické rady, napríklad na škoricovú kúru alebo domáce čajové hnojivo nájdeš aj tu: https://www.modrastrecha.sk/magazine/... Sú to overené tipy priamo od záhradkárov a aj postupy, ako napríklad orchideu polievať, alebo kam ju umiestniť. Celkom užitočný článok :-)Odpoveď na príspevok od matlies:
moja mama niekde citala ze ked chces aby ti orchi… @matlies orchidey potrebuju k zivotu spriatelene plesne na korenoch, bez nich nevedia prijimat ziviny. V kavovom logri sa dobre dari kadejakym plesniam. Ono to ma svoju logiku, kava zivi plesne, rozkladaju ju na zakladne ziviny, ktore prijimaju korene orchidei. Druha vec je, ze v kavovom logri sa usadia aj kadejake hnilobne bakterie, ktore mozu napadat koren. Takze asi bude nejaky finta fň ako ten loger pouzit.Odpoveď na príspevok od zavana:
milujem ich 🥰 su to asi jedine kvety, ktore u mna… @zavana Super. A máš aj nejaké konkrétne druhy, alebo vyberáš len podľa farby?