Zháňam dobre a praktické vyťahovaie schody z obytnej časti domu na poval.
Také, ktoré sa dajú nejakým sposobom ľahko stiahnuť a opat zasa ľahko dať späť.
Pozerala som akurát v Baumaxe, ale boli hrozne predražené.
Ak poznáte nejaké linky, prosím do IP, už to dosť súri.
Máte s takýmto schodmi aj osobné skúsenosti?
Vďaka za nazory a odpovede.
Ahoj nasi pred par rokmi kupovali take na povalu, ale zrovna z baumaxu :-|
ale inak je to super vec, zvladnem to naozaj aj ja krpec :-) (hoci mam na to spravenu speci palicku s hacikom, aby som dosiahla :-D
Ahoj, je to vyborna veci, nasi na to maju tiez palicku s hacikom, my to mame na dome (postaveny v roku 1923) a asi je to specialita, lebo susedom sa to ukrutne pacilo, ja som myslela, ze je to bezne...My nemame palicku s hacikom, ale je na tom zavesena retiazka.
My sme davali aj zateplene stahovacie schody, predsa, je to na poval a nemalo by odtial fukat. Brali sme od firmy Jap. Maju aj stranku, posielam do IP. Ich vyrobky nam priamo domov doviezla firma, co od nich berie tovar a ma aj vynikajuce ceny, tiez kontakt posielam.
tiež sme dali z Baumaxu, neboli drahé, s krásnymi drevenými schodami, naozaj super - aj pre baby, žiadny problém pri sťahovaní, asi treba počkať na akciu
Slniecko aj ja si prosim ten kontakt - my potrebujeme ten otvor na mieru, lebo ho mame nestandardny, zatial to nikto nevedel, tak by som skusila aj ten JAP
jej to tie z Baumaxu sú lacnejšie, sú naozaj kvalitné, my ich využívame skoro stále a zatiaľ nemali žiadnu vadu a sú na nich aj veľmi pekné drevené schodíky. mám dojem, že stáli maximálne do 4 700,-sk. len určite boli v akcii, lebo manžel hovoril, že ich hneď berieme, aj keď sme ich v tedy nutne nepotrebovali -na tú cenu sú naozaj veľmi kvalitné
my sme mali tiez na chodbe malo priestoru(140cm), uz som si myslel, ze si budeme musiet davat rebrik, no nakoniec som zohnal schody aj do tohto rozmeru a su aj zateplene. Je to znacka Fakro a stali nejakych 110€, no zohnal som ich na nete o dost lacnejsie ako by stali v obchode.