Prosim vas, nemate nahodou skusenosti s nakupom nabytku priamo v Polsku? Vyjde to lacnejsie, ako nakupovat polsky nabytok na SR? Do akych miest chodite? Zhaname napr.posch.postele a pod..Dik.
ahoj, poľský nábytok máme aj my. kuchynu do starého bytu sme kupili v Nowom targu priamo na trhu, len maličkú ale taká tu v SR stojí 10tis a my sme za nu dali 5. a inak kedysi som bola na nábytok (spálna, obyvačka), v Polskom tešíne priamo pri malom trhu je veľký obchod a majú tam všetko. doviezli mi to priamo domov nebol žiadny problém. stačí sa len rozhodnúť, ale určite sa oplatí ísť tam pretože u nás kupiš presne to isté len za ceny, ktoré ti vyrazia dych
ahoj maryem, my mame z PL spalnu a aj sanitu do kupelky. Kupovali sme v obchode Black Red White, a oproti obchodu tu u nas - ten isty tovar- je to na neporovnanie lacnejšie, ešte aj z dovozom.
kikinka,tam nasi chodili na trh,tak to by sme mali najst,skusime mrknut.dik.Predpokladam,ze to mysis ten pri hranici..
andreya, tu znacku poznam,celkom sa mi paci. v ktorom meste ste to zohnali? je to velmi daleko od hranic?Sme od Ziliny.
dakujem vam
Ahojte
my sa tiež chystáme ísť kúpiť kuchynskú linku do Poľska. Pozeráme ceny aké sú u nás a predpokladáme, že v Poľsku to bude lacnejšie. Aj v Čadci, je jeden obchod, kde majú všetky výrobky Poľské, ale aj tie ceny sa mi zdajú ako v normálnom značkovom obchode rovnaké a tovar v podstate ten istý. Tak predsa len pôjdeme do Poľska. Už sme si aj vybrali na nete akú by sem chceli, tak porovnáme ceny.
kikinka27: veľmi si ma tou cenou potešila. Keď máš takúto skúsenosť, tak my určite pôjdeme do Poľska. Dúfam, že aj nám sa podarí zohnať tak lacno. Chcem sa spýtať: my pôjdeme s vozíkom a chceli by sme si ju doviezť už rovno domov, je to možné? Ďakujem.
ja do Polska uz nepojdem po nic.. kupit linku a potom chodit reklamovat jednu vec na 50krat, tak ked prepocitam benzin co sa tam spalil, tak som si mohla kludne kupit u nas a nas vyrobok, nie Polsku nekvalitu