Odpoveď na príspevok od mucha999:
Dobry den, chcem sa spytat par veci ohladom racku… @mucha999 casom sa upecie (znizi zivotnost). vsetko zavisi ake budu pouzite komponenty, ale mas limitovany objem vzduchu, takze ako som pisal.Odpoveď na príspevok od mucha999:
Dobry den, chcem sa spytat par veci ohladom racku… @mucha999 nerobil by som to... Ja ho mám v technickej a tiež sa riadne zahrieva...Odpoveď na príspevok od mucha999:
Takze mi z toho vychadza skrina s posuvnymi dvera… @mucha999 elektro rozvádzač už vôbec nesmie byť zavretý v skrini. Pred rozvádzačom musí byť voľný priestor minimálne 80 cm (to hovorí norma). Takže kladnú reviziu na to už nebude možné vydať.Odpoveď na príspevok od neutrino:
@mucha999 elektro rozvádzač už vôbec nesmie byť z… @neutrino Dakujem za info. To je patalia, poradim sa s elektrikarmi co s tym.Odpoveď na príspevok od mgx:
1) ak si kupis trosku kvalitnejsi rack (napr. Tri… @mgx Mam just takeho Tritona ale len 6U a idem ho vymenit za 9U aby tam bolo viac miesta a vzduchu. Ale furt to je skrina co trci.Odpoveď na príspevok od mucha999:
Takze mi z toho vychadza skrina s posuvnymi dvera… @mucha999 akože kvôli návšteve skrývať rack do skrine mi príde divné.. Pekne ho naaranžuj a nech tam bliká a siveti čo najviac LED.. Budeš mať celoročnú výzdobu, nie iba na vianoce..