Kam vesiate nosene oblecenie?

Dobry den, co robite s nosenym, nespotenym a nespinavym oblecenim? Neviem ako to vymysliet. Manzel si oblecenie uklada na zemi pri posteli 🤔 , ja si svoje pokladam v obyvacke na podnozku a detom vacsinou necham den na komode a potom zlozim do skrine mimo opratych veci. Ako to mate doma vyriesene vy? Dakujem za rady a napady )
Odpovedať
My máme doma tzv nemého sluhu, stojí to par eur, v hociktorej predajni s nabytkom to kupis.
Odpovedať
Profilova fotka
mame v satniku jednu volnu policku, kde to hadzeme, obcas sa nieco vyskytne aj v kupelni na zemi alebo v obyvacke pohodene, ani ja nie som svata, muz uz vobec 😄 ked idem prat, vsetko, co nie je v skrini, pozberam a uz neriesim, ci si to chcel niekto este obliect, ide to rovno do pracky
Odpovedať
@marfushik policku vyuzivam na detske oblecenie to je male a lahko sa zlozi, len dospelacke tricka, kosele, saty…dalsi rolldor do bytu nechcem a co mam je obsadene cistym oblecenim, totiz tyc mam len v chodbe a tam davam skor bundy a v izbe na druhu asi 1m dlhu..tam je ciste.
Odpovedať
@ascedant To viem co je, nikdy sa mi to nepacilo, no skusim pozriet mozno objavim aj nieco pekne ) Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@dora_covet a takyto vesiak cez ram dveri alebo dvierka skrine? aj mimo ikea asi najdes nieco podobne https://www.ikea.com/sk/sk/p/enudden-...
Odpovedať
@marfushik tak to mi neuverite, ale presne toto som teraz pozerala )) to mi pride super napad, nemusi mi v byte stat dalsi kus nabytku )
Odpovedať
...ja osobne nie som zastancom vešania veci na dvere,nakoľko sa potom z jednej košele stane,že na "dvernom" vešiaku bude zavesený cely šatnik 🙂 ...a po čase ostanu dvere "zvesene" 😞
Odpovedať
@mato981 no toto sa deje aj pri inych sposoboch ukladania vyuzivaneho pradla, ale pride mi to praktickejsie ako mat kopu na inom mieste. na dverach to bude aspon posobit upratanejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@mato981 to ale hrozi pri akomkolvek sposobe odkladania veci, ze sa to nakopi, ked to pravidelne netriedis a neukladas bud naspat do skrine alebo hadzes do prania
Odpovedať
@dora_covet Ženy poznajú len 2 stupne oblečenia - čisté a špinavé (nosené). Chlapi majú medzi tým ešte 2-3 stupne: "takmer čisté", "dá sa" a "dnes si to ešte oblečiem". Ja mám v spálni v skrini vešiakovú tyč, kde mám nohavice. Na kraj dávam na vešiak také veci, ktoré si ešte raz oblečiem, len to nemám na sebe 2 dni po sebe. Ty poznáš svoju domácnosť, ty musíš vedieť, kde by si také mohla mať uložené.
Odpovedať
@dora_covet podobne ako @chrobak7 , v spálni medzi skriňami máme takú tyč, kde vešiame také poločisté veci. .Navyše máme v dome pracovňu, t.j. normálne miestnosť, kde mávam home-office, žena tam má tiež svoj pracovný stôl. a máme tam tiež miesto na odkladanie vecí, respektíve miestnosť slúži aj ako prezliekareň.. Zatvoríme dvere, nič nevidno..
Odpovedať
@zicher Zatvoríme dvere, nič nevidno.. inak povedané čo oči nevidia srdce nebolí 😎 U nás zatvárame dvere všade 😛
Odpovedať
Článok sa načítava...
@chrobak7 ulozene to chcem mat co najnenapadnejsie, pacia sa mi nepreplacane priestory. v ktorej miestnosti to bude sa mozem rozhodnut, zaujimali ma napady “ako”.
Odpovedať
@zicher parada ked mate nieco ako satnik, na ten ja priestor nemam.
Odpovedať
@dora_covet tu sú tie skrine, medzi nimi je hore tyč, Nosené veci visia na tyči, alebo stoličke medzi skrinami. Ale sú to ženine veci.. Ja mám svoje miesto na veci v pracovni.
Odpovedať
@dora_covet klasické oblečenie = nemý sluha pri posteli. Pracovné oblečenie = kotolňa, vešiaky.
Odpovedať
Profilova fotka
Mame na to zvlast vyclenenu policku v skrini. Aby nemuseli byt medzi cistymi opratymi vecami. Tiez to nemam rada, ked je kade tade pohode oblecenie, alebo ked je zbytocne na ociach, ked nemusi byt.
Odpovedať
@wavrinecova12 no ale na druhej strane je určite lepšie, ked sa oblečené veci niekde vetrajú, ako keby mali byť v skrini s čistými, aj ked na inej poličke.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem si predstavit, ze by som dal pouzite oblecenie do skrine k tomu cistemu. Zvycajne putuju ihned po vyzleceni do pracky, hlavne teda v lete. A pocas inych rocnych obdobi mame vyhradeny pre tieto veci specialny vesiak.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ale keď mám na doma nejaké legíny alebo tepláky, tak ich nemusím večer nutne hodiť do koša na špinavé prádlo predsa. Keď som v nich len doma, tak prečo ich do tej skrine neodložiť. Ale tak každého vec. Nikto to teraz nezačne robiť inak len kvôli tomu, čo píšu ľudia v diskusii 😄
Odpovedať
@zicher suhlasim preto davam detske veci najprv do rana vyvetrat rozprestrete vonku az potom poskladam do skrine, mimo opratych veci. Dospelacke som sa rozhodla vesat na vesiak na dvere..samozrejme nebudem tam vesat celu skrinu len kolko bude hacikov.
Odpovedať
@dominod do skrine davam iba detske ciste este nespotene a vyvetrane. Dospelacke tam vobec neskladam, na tie hladam miesto ) Nechcem nicit saty pranim po jednom vzati ked nie je spotene a spinave.
Odpovedať
V kupelni mame vesiaciky, kam si zavesime za putko oblecenie, ktore si planujeme obliect aj na druhy den. Inak putuje oblecenie rovno do prania.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?