Odpoveď na príspevok od tribratri:
Zdravin Zvaram nejake "zabradlie" z joklov. Bude… @tribratri zbytočne... Začni zvárať dolu, kým to prevaríš, tak horúce stúpajúce plyny vysušia dutinu.. Kým zavaríš vrch, tak bude vovnútri suchučkoOdpoveď na príspevok od zicher:
@tribratri zbytočne... Začni zvárať dolu, kým to … @zicher A zmenou teploty v uzavretom profile sa bude aj tak tvoriť kondenzát. Treba spraviť otvory na výplní8 na obidvoch stranách. Osobne by som do výplne nevŕtal, ale jednoducho na strane, kde to bude menej viditelné spravil tenkým rezným kotúčom zárez 2mm hlboký. Ešte otázka-výplň bude zváraná po celom obvode, alebo len bodovaná? Ja by som ju len na tých dvoch kratších stranách zavaril.Odpoveď na príspevok od marekjahoda:
ja vas chlapci obdivujem :) ano, ano, viem, ten c… @marekjahoda Pridávam sa. Niekedy až žasnem, aké pitchoviny idú ľudia riešiť, akože v záujme "dôkladne" odvedenej roboty. 🙃🤣Odpoveď na príspevok od minoo:
Nie som hydrolog, ale netvori sa kondenz na ploch… @minoo Nie, kondenz sa vytvara tam, kde teplota klesne pod rosny bod. Ak uzavriem vlhkost do profilu cez leto, kedy je vo vzduchu viac vody, tak cez zimu tam skondenzuje, kedze do studeneho vzduchu sa vody zmesti menej.Odpoveď na príspevok od tribratri:
Este jedna vec, ak by som to chcel dat zinkovat, … @tribratri vies o tom, ze voda tecie dole kopcom? Takze tie priecniky by si musel vyspadovat smerom k diere? A na zinkovanie nepozaduju otvory kvoli vybuchu... Ani pri ziarovom pozinkovani vo vnutri profilu nestupne tlak tak vysoko aby roztrhlo steny profiluOdpoveď na príspevok od jumt:
Hrdzavieť to bude keď tam budú dierky ak to je ko… @jumt Môžeš to "expertom vedátorom" vysvetľovať koľko chceš, aj tak budú hľadať možnosti, ako si komplikovať život. 😉