Odpoveď na príspevok od starysomar:
Dakujem za objasnenie, tiez som dnes zbadal, ze n… @starysomar a ešte keď zistíš, čo stojí 1W, tak ťa asi drbne....Odpoveď na príspevok od starysomar:
Určite áno keďže som vyštudovaný elektrotechnik a… @starysomar Tých 0,7kWh denne zozerie mensia chladnicka v prevádzke.Ak má tolko isto zozrat nieco len v standby mode,tak je to dost smutné....Odpoveď na príspevok od starysomar:
Dakujem za objasnenie, tiez som dnes zbadal, ze n… @starysomar Aka je to klimatizacia? Ono to nebude 30W trvale. V standby je spotreba naozaj minimalna, zalezi od modelu 0.5W-5W. Toto co popisujes bude skor ohrev vane vonakjsej jednotky (vacsinou 80W a viac). Napr. na Gree klimach sa zapina pri teplote 2°C a menej a je zopnuty trvale. Niektore modely ho zopinaju len pri zapnutom ohreve a niektore aj ked je vypnuta. Samozrejme ked ju nepouzivas, tak je najlepsie ju odpojit a je spotreba 0.Odpoveď na príspevok od starysomar:
dusan72 - hlavne zbytočné ak ju človek prechodne … @starysomar prosim popis mi viac to velke napatie pri vytahovani vidlice zo sasuvky :-)Odpoveď na príspevok od starysomar:
Štípe na ukazováku 😁 Neide už upraviť tak na doplnenie - to zostatkové napätie môže byť nebezpečné.