Odpoveď na príspevok od ertezet:
Zdravím, často čítam na nete rady, že netreba pla… @ertezet No, záleží na tom, akých majstrov si mal. Niektorí to budú chcieť vyriešiť kultivovane, súdmi, ale sú aj takí, ktorí po druhom upozornení, že si im nezaplatil, to s Tebou vyriešia ručne- stručne. Ak nie priamo, tak odnesie to napr. Tvoje auto.Odpoveď na príspevok od petersd:
@ertezet No, záleží na tom, akých majstrov si mal… @petersd zaujímavé 🙃 už si to zažil?Odpoveď na príspevok od ertezet:
@petersd zaujímavé 🙃 už si to zažil? @ertezet Otázka skôr je, či si investor, alebo ten "majster"...Odpoveď na príspevok od ertezet:
@petersd zaujímavé 🙃 už si to zažil? @ertezet Ja dlhy nikdy nemal voči nikomu. Ale v mojom okolí poznám prípady, o ktorých píšemOdpoveď na príspevok od ertezet:
Veď to, len sa zamýšľam nad tým aké to môže mať d… @ertezet vždy keď prídem s materiálom, pýtam peniaze minimálne za materiál. Skúsil by si nezaplatit.... (Samozrejme za dobre a správne vykonanú prácu....)Odpoveď na príspevok od dusantt:
Zalezi na tom, ci mas silnejsi zaludok ako protis… @dusantt zas neplač, áno....?! Mexiko nebude keď si budú obe strany držať slovo!Odpoveď na príspevok od megdesign:
@ertezet vždy keď prídem s materiálom, pýtam peni… @megdesign môžeš reagovať a poradiť aj z druhej strany ako by si to ty vymáhal.Odpoveď na príspevok od ertezet:
@megdesign môžeš reagovať a poradiť aj z druhej s… @ertezet doporučeným listom do vlastných rúk.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@dusantt zas neplač, áno....?! Mexiko nebude keď … @megdesign majstri si u mna slovo nedrzali, lebo ziadne slovo dat nevedia. Ak si objednas 6 ton strku a pridu ti tri tony, napriklad.. ale poterari, ako rg deva z trstic , namiesto 6cm poteru 3cm poteru kde je urrkove podlahove chladenie. co s takym poterom?Odpoveď na príspevok od pochabel:
Mňa by zaujímalo, ako by sa dalo "bojovať" či už … @pochabel píšeš, že zo zmluvy si robia hajzlak...lenže čo v prípade kde nie je žiadna písomná zmluva?Odpoveď na príspevok od ertezet:
@pochabel píšeš, že zo zmluvy si robia hajzlak...… @ertezet Tak to už vôbec neviem. Ak nie je zmluva, je to slovo proti slovu. Osobne by som sa asi bez zmluvy ani len s nikým nebavil. Bavíme sa tu o nemalých peniazoch. Čiže si myslím, že mať to nejako "zadokumentované čierne na bielom" je už akýsi základ. Záleží samozrejme na okolnosti. Ale ako píšem, ani tá zmluva nemusí nič znamenať. Hlavne, keď sa ti na to vyse.ú aj orgány či inštitúcie, ktoré sa tým majú zaoberať. Resp., je asi lepšie rovno takýmto peripetiám s "orgánmi" a inštitúciami predchádzať.Odpoveď na príspevok od roman_x:
Na peniaze si každý dá pozor, doteraz si pamätám,… @roman_x ktovie či sa nezabúda aj na spackanu robotu...