Odpoveď na príspevok od zdeno87:
Ahojte, mame dom s velkym pozemkom, minuly rok sm… @zdeno87 chceš chovať a nemáš na to vytvorené podmienky. Nejdeš na to náhodou opačne? Ja keď som chcel chovať králiky na mäso, logicky som spravil najskôr kralikaren + miesto, kde majú krmivo... Keď som chcel chovať sliepky, spravil som kurín + voliéru + miesto, kde majú krmivo... Mimochodom, na plachtovú halu na dlhodobé používanie zabudni. Jeden väčší vietor a lieta po dedine...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@zdeno87 chceš chovať a nemáš na to vytvorené pod… @megdesign Sused má fóliovník vysoký snáď aj 3 metre, dlhý 7, široký 4-5m a čuduj sa svete za dva roky mu ho vietor nezobral. Tiež som tipoval, že dlho nevydrží.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@zdeno87 chceš chovať a nemáš na to vytvorené pod… @megdesign Ja keď som sa kedysi púšťal do chovania (či iného zámeru), tak úplne na začiatku som si naštudoval niekoľko dostupných literatúr, plus rôzne informačné zdroje, aby som vôbec mal predstavu, do čoho idem. A jasné že v tomto prípade najprv treba mať dobré chlieviky, králikárne, stajne... 🙂 Polovičaté riešenia, typu stanových príbytkov svedčia o tom, že človek ide len za "rýchlym efektom" bez ohľadu na nejakú trvalú udržateľnosť. Otázka času, kedy to krachne...Odpoveď na príspevok od zdeno87:
Ahojte, mame dom s velkym pozemkom, minuly rok sm… @zdeno87 známi chová už asi 5 rokov kone , dobytok i ovce len v prístreškoch kde nocujú alebo oddychujú, naštastie je stále mierna zima, teraz plánuje už i ubytovanie pre rodiny s deťmi a zvieratá len na ukážku aby vôbec vedeli ako vypadajú