Akú streamovaciu službu využívate?

Profilova fotka
Ahojte, v poslednej dobe sledujem, že je na našom trhu stále viac rôznych streamovacích služieb. Doteraz som využíval iba Netflix a na skúšku HBO MAX ale neoslovila ma ich ponuka. Odporučte, ktoré používate vy? Voyo, Skyshowtime alebo niečo úplne iné? 📺️
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bohdanihnacak:

Ahojte, v poslednej dobe sledujem, že je na našom…
@bohdanihnacak Ja by som šiel skôr cestou každé dva tri mesiace meniť. Nie je tam toho obsahu podľa mňa až tak aby som to mal predplatené stále. Dá sa to jednoducho aktivovať deaktivovať.... Mal som HBO predtym než bolo MAX, mal som Disney, a dlhodobo mám Netflix, ale plánujem to zrušiť.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od bohdanihnacak:

Ahojte, v poslednej dobe sledujem, že je na našom…
@bohdanihnacak Ja mám Voyo, ale je pravda, že pozeráme televízor minimálne. Maximálne syn rozprávky. Takže nám stačí, ale ako píše @bohdanihnacak viacerí to riešia tak, že to menia. No my pozeráme asi jednu rozprávku týždenne. Možno v zime bude viac, tak uvidíme, že čo, ale zatiaľ úplne stačí
Odpovedať
idealne to je tocit, kludne po mesiaci. Toho noveho obsahu tam neni tolko. Plus ja od maja do septembra nemam aktivovane nic, vtedy viem travit volny cas lepsie ako pri telke.
Odpovedať
na kazdom streame si viem najst nieco, takze bud by som musel mat vsetky, co mi pride ale zbytocne, alebo to budem striedat. zatial mam len netflix, ale kvoli detom asi disney este.
Odpovedať
Netflix v skupine za 3€ a potom štandardné televízne vysielanie s archívom. Často pozerám Discovery, National Geogaphic a aj na Markíze sa dá občas čosi pozerateľné nájsť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ralf364:

Netflix v skupine za 3€ a potom štandardné televí…
@ralf364 Da sa najst aj v telke, ale nestoji mi to za to, aby som dvojhodinovy film pozeral raz tak dlho kvoli reklamam. To ked ma nieco oslovi, tak si to radsej najdem niekde na internetoch a tak pozriem.
Odpovedať
my sme takto zrusili netflix, pretoze uz tam nic zaujimave neponukaju. celkom sa nam pozdava hbo max, ale momentalne mame na skusku aj apple tv, su tam zaujimave serialy, ake sme inde nenasli.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mikita2:

my sme takto zrusili netflix, pretoze uz tam nic …
@mikita2 vsade je nieco zaujimave. len nie kazdeho oslovi to iste 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Žena platí Netflix a na výmenu si vybavila HBO, Disney, Amazon prime a tuším Voyo. Ja to ale skoro nesledujem...
Odpovedať
Mal som aktivované Voyo v rámci O2 paušálu len kvôli F1, ale nakoľko je Nova nenažraná, tak aj F1 pozerám na free streamoch ESPN alebo SKYSPORTS. Rád pozerám filmy a seriály v pôvodnom znení, všetko čo vychádza na streamovacích službách je okamžite na torrentoch a ktomu už len titulky české alebo slovenské.
Odpovedať
kodi?:D a je po probléme
Odpovedať
Profilova fotka
vyuzivame netflix, mame magio od telekomu, no ked tak pozrieme normalne archiv, ale to nie je moc casto, zas takych dobrych veci nedavaju vela v tej telke :D este premyslam celkom nad disney.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od stanlej:

vyuzivame netflix, mame magio od telekomu, no ked…
@stanlej To je fajn, ak to chceš pre deti. Osobne som tam pre seba našiel toho málo, čo ma nejak zaujalo. Ale tak to som ja, každý si pozrie niečo iné.
Odpovedať
Profilova fotka
u nas frci voyo. paci sa nam ze si tam vieme pozriet super cz a sk serialy alebo filmy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janka_266:

kodi?:D a je po probléme
@janka_266 kodi som skúšal ale mi to prišlo ako pre geekov. furt som musel nejako buď ladiť titulky alebo mi sekalo atď. Za mňa nainštalovať všetky dostupné streamovacie služby a po mesiaci ich striedať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od toky1:

@janka_266 kodi som skúšal ale mi to prišlo ako p…
@toky1 akoze kazdy mesiac si zaplatit inu? to sa financne asi moc nevyplati. najlepsie su tie zdielane ucty, to mas potom jedno, ktoru sluzbu mas, lebo ta suma nie je az taka, aj ked sa to zrata.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marrkus:

@toky1 akoze kazdy mesiac si zaplatit inu? to sa …
@marrkus To je fajn ak máš s kým zdieľať účty. Ja nie. Streamovacie služby využívam tak cca 6 mesiacov v roku na striedačku - ale to skôr sledujem len jedným okom to čo chce manželka - ja len tak pri knihe. Z klasického vysielania pozerám prakticky len šport a dokumentárne diela. Spravodajstvo či inscenácie typu Dunaj, Nemocnica ... sú priznám sa nad moje sily.
Odpovedať
Ako pisala Janka 266 - Kodi so sluzbou Cinema Stream Je tam takmer vsetko od vsetkych poskytovatelov + filmy, ktore su v kinach. Za mna nalepsi vyber
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od toky1:

@janka_266 kodi som skúšal ale mi to prišlo ako p…
@toky1 mne to ide v pohode, ale zas možno tam manžel tiež musel niečo nastavovať, to už ide mimo mňa. jediná nevýhoda, že to neponúka tak výber, ako netflix, že čo pozerávam, musím si sama vymyslieť, čo budem pozerať a tiež sledovať aké sú novinky. plánujeme teraz vypnúť netflix, tak som zvedavá ako si zvyknem :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janka_266:

@toky1 mne to ide v pohode, ale zas možno tam man…
@janka_266 Je pravda, že Kodi som skúšal pred takými štyroma rokmi - možno sa už vychytali muchy. Strašne mi vtedy pilo krv napríklad že mi sekalo videá kvôli blbému FPS nejako som sa nedokázal toho zbaviť a musel som hľadať dotyčný film v tom správnom formáte. Obvykle tiež pozerávam filmy v pôvodnom znení s titulkami a tie bolo treba tiež často hľadať iné ako boli k filmu pretože tie "pribalené" boli ako cez google prekladač alebo časovo posunuté a podobne. Toto má taký Netflix vymakané.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bohdanihnacak:

Ahojte, v poslednej dobe sledujem, že je na našom…
@bohdanihnacak Ahoj, ja si dosť užívam Voyo, hlavne takto na jeseň, nedávno som čítala článok https://www.startitup.sk/voyo-predpla... a mala som ho na mužovu kartu na 7 dní zadarmo 😄. Teraz tam je farma aj Love island takže mám o zábavu postarané :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?