Odpoveď na príspevok od bohdanihnacak:
Ahojte, v poslednej dobe sledujem, že je na našom… @bohdanihnacak Ja by som šiel skôr cestou každé dva tri mesiace meniť. Nie je tam toho obsahu podľa mňa až tak aby som to mal predplatené stále. Dá sa to jednoducho aktivovať deaktivovať.... Mal som HBO predtym než bolo MAX, mal som Disney, a dlhodobo mám Netflix, ale plánujem to zrušiť.Odpoveď na príspevok od bohdanihnacak:
Ahojte, v poslednej dobe sledujem, že je na našom… @bohdanihnacak Ja mám Voyo, ale je pravda, že pozeráme televízor minimálne. Maximálne syn rozprávky. Takže nám stačí, ale ako píše @bohdanihnacak viacerí to riešia tak, že to menia. No my pozeráme asi jednu rozprávku týždenne. Možno v zime bude viac, tak uvidíme, že čo, ale zatiaľ úplne stačíOdpoveď na príspevok od ralf364:
Netflix v skupine za 3€ a potom štandardné televí… @ralf364 Da sa najst aj v telke, ale nestoji mi to za to, aby som dvojhodinovy film pozeral raz tak dlho kvoli reklamam. To ked ma nieco oslovi, tak si to radsej najdem niekde na internetoch a tak pozriem.Odpoveď na príspevok od mikita2:
my sme takto zrusili netflix, pretoze uz tam nic … @mikita2 vsade je nieco zaujimave. len nie kazdeho oslovi to iste 😊Odpoveď na príspevok od stanlej:
vyuzivame netflix, mame magio od telekomu, no ked… @stanlej To je fajn, ak to chceš pre deti. Osobne som tam pre seba našiel toho málo, čo ma nejak zaujalo. Ale tak to som ja, každý si pozrie niečo iné.Odpoveď na príspevok od janka_266:
kodi?:D a je po probléme @janka_266 kodi som skúšal ale mi to prišlo ako pre geekov. furt som musel nejako buď ladiť titulky alebo mi sekalo atď. Za mňa nainštalovať všetky dostupné streamovacie služby a po mesiaci ich striedať.Odpoveď na príspevok od toky1:
@janka_266 kodi som skúšal ale mi to prišlo ako p… @toky1 akoze kazdy mesiac si zaplatit inu? to sa financne asi moc nevyplati. najlepsie su tie zdielane ucty, to mas potom jedno, ktoru sluzbu mas, lebo ta suma nie je az taka, aj ked sa to zrata.Odpoveď na príspevok od marrkus:
@toky1 akoze kazdy mesiac si zaplatit inu? to sa … @marrkus To je fajn ak máš s kým zdieľať účty. Ja nie. Streamovacie služby využívam tak cca 6 mesiacov v roku na striedačku - ale to skôr sledujem len jedným okom to čo chce manželka - ja len tak pri knihe. Z klasického vysielania pozerám prakticky len šport a dokumentárne diela. Spravodajstvo či inscenácie typu Dunaj, Nemocnica ... sú priznám sa nad moje sily.Odpoveď na príspevok od toky1:
@janka_266 kodi som skúšal ale mi to prišlo ako p… @toky1 mne to ide v pohode, ale zas možno tam manžel tiež musel niečo nastavovať, to už ide mimo mňa. jediná nevýhoda, že to neponúka tak výber, ako netflix, že čo pozerávam, musím si sama vymyslieť, čo budem pozerať a tiež sledovať aké sú novinky. plánujeme teraz vypnúť netflix, tak som zvedavá ako si zvyknem :DOdpoveď na príspevok od janka_266:
@toky1 mne to ide v pohode, ale zas možno tam man… @janka_266 Je pravda, že Kodi som skúšal pred takými štyroma rokmi - možno sa už vychytali muchy. Strašne mi vtedy pilo krv napríklad že mi sekalo videá kvôli blbému FPS nejako som sa nedokázal toho zbaviť a musel som hľadať dotyčný film v tom správnom formáte. Obvykle tiež pozerávam filmy v pôvodnom znení s titulkami a tie bolo treba tiež často hľadať iné ako boli k filmu pretože tie "pribalené" boli ako cez google prekladač alebo časovo posunuté a podobne. Toto má taký Netflix vymakané.Odpoveď na príspevok od bohdanihnacak:
Ahojte, v poslednej dobe sledujem, že je na našom… @bohdanihnacak Ahoj, ja si dosť užívam Voyo, hlavne takto na jeseň, nedávno som čítala článok https://www.startitup.sk/voyo-predpla... a mala som ho na mužovu kartu na 7 dní zadarmo 😄. Teraz tam je farma aj Love island takže mám o zábavu postarané :).